Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

8k-max 9,5k ért még rendben is lenne. :))

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit sok érte ez a pénz... nekem nem tűnik jobbnak, mint egy akármilyen 6-7 ezer forintos ház.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

A gond ==> 5,2 kg, kevés, nagyon kevés.

(#4) kételkedem válasza Móci (#2) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben a kategóriában nehéz pozicionálni. Nem ultra nonem gagyi és nem is Lian Li. Szerintem ez rendben van. Az elforgatott vinyó tartó keret külön jó pont.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#5) Móci válasza kételkedem (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az igaz, de ez rendesen túláras szerintem. Na meg mire ideér, még drágább lesz. Picivel többért szerintem van jobb is bőven.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#6) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem ok a dolog. Olcsónak nem olcsó, csak egyszerű (de szép), viszont akinek nincs pénze annak drága akinek meg van hozzácsap + 20 eurót és vesz egy sokkal jobbat, szerintem olyan 30 euróért érdekes lenne.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#7) DEJVID válasza kételkedem (#4) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Főleg így, hogy semmi levegőt nem enged a fő hardware-ekhez jutni...

Én vagyok a PH! királya.

(#8) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

szerintem ennyiért nem tetszik sokaknak.
Közéjük tartozom...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tetszik, mert másnapos reggelen nem tudnám bekapcsolni... :( nagylábujj már nagyon profi a kódgány házon lent figyelő powergomb megnyomásában... és most csak kb 20centit kell emelni a lábamon, hogy elérjem... ennél a háznál hanyatt is esnék egy ilyen mutatvány bemutatásánál macskajajos reggelen...

a súly/ár viszony kicsit durva :( olcsónak és masszívnak sem tűnik...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) aero. válasza DEJVID (#7) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem is az a fő célja az első ventilátoroknak, aki meg ebbe tesz nagy hőtermelésű konfigot, az megérdemli.

5,2kg nagyon kevés,még a 6,6kg is, de nagymamának netezésre vagy letöltő konfignak elmegy. :)

persze a végösszeg nem valami barátságos.
inkább egy gmc.

[ Szerkesztve ]

http://pc-style.hu

(#11) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Csatlakozom a megallapitasokhoz... Akkor mar inkabb egy Antec Tree Hundred.

(#12) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

45*280*1,25=15750Ft
+2db venti ~1000Ft/db =+2000Ft

Kéne a francnak....

Milyennapvan?

(#13) kételkedem válasza DEJVID (#7) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha belerakok egy integrált VGA-s alaplapot egy 2160-as procival, akkor a fiam nem tudja megírni rajta az infó háziját a wordben, mert megfullad a gép? :F

Nem állítottam, hogy a létező legjobban szellőző ház amit lehet kapni. Ha valaki szénné húzza a prociját és crossfireben hajt két 5870-t az ne ilyen házat vegyen. Irodai, kisebb otthoni gép ragyogóan elketyeg benne.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#14) hejesírásó válasza D1Rect (#12) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

pont ezen számoltam én is. és ez még egy jóárasított lenne, mert a kiskerhasznot rá se raktad...

szval sztem occsó (nak mondott) húsnak most nagyon híg a leve.

(#15) Depression válasza kételkedem (#13) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Irodai gépnek egy 5k Ft-os ház is megteszi.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#16) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Azzal a rácsozattal ami elöl van, meg az elforgatott vinyótartóval pont nulla, azaz nulla levegő jut be a házba, ráadásul hatalmas szélzaj mellett. Csodálatos. Letörném a kezét annak, aki az elforgatott vinyókeretet kitalálta. És ahogy látom hátul is ez a ventikivágás van.

Bazinga!

(#17) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon csúnya, de a belső elrendezése bejön. Kicsit soknak érzem a 45€ érte.

(#18) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Nem rossz, de hülye helyen van a bekapcsoló gombja, továbbá a 45€-os ár kegyetlen....

(#16) Viktor77: Hasonló a véleményem, az elforgatott vinyó helyekről, viszont a Csifi ezt okosan emgoldotta még évekkel ezelőtt, azzal hogy rácsos a vinyó hely elött a ház oldala, szembe vele pedig 92mm-es ventiket leeht felszerelni.

[ Szerkesztve ]

(#19) mephi666 válasza Viktor77 (#16) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd bacsis megmodol egy ilyet is és megmutatja, hogy kell benne gyorsan zöldséget párolni ;] ;] ;]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#20) Dyno válasza mephi666 (#19) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Na most feladtad neki a leckét. :DDD

(#21) mephi666 válasza Dyno (#20) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

látom a szemeim előtt: idilli családi kép... asszony süti a húst a konyhában... fél óra és kész... gyerekek nyomják az nfs-t... majd szólnak bacsisnak, hogy sürgősen kellene a köret... ő nem esik pánikba, hanem betol egy sli rendszert egy ilyen házba... kicsit emel a feszkón, procin is húz pár ghz-et, hogy gyorsabban menjen a művelet... majd beteszi a zöldséget meg a rizst a megfelelő helyre és rárakja a házra az oldallapot :) aztán fél óra múlva már együtt ebédel a család... :)

[ Szerkesztve ]

(#22) Trolluska válasza kételkedem (#13) üzenetére

Trolluska
(kvázi-tag)

Egy 5870-es kártya el se fér benne, de a nyakamat tenném rá, hogy egy 5770 is alig. Az én házamba is neccesen fér el az 5770 a hátrafelé kivezetett VGA tápcsati miatt, pedig ott még nincs is ilyen hátratolt elforgatott vinyó bizbasz...

(#23) Dyno válasza mephi666 (#21) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nana ezt mégegyszer Logout cikben látni fogjuk, :DD

(#24) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy alapnak szerintem elmegy. :) Az ára mehetne lejjebb.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#25) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Tök jó kis ház lenne, ha nem kerülne ennyibe és nem lenne benne elforgatott vinyókeret. De úgy látom sokan másoknak is ez a nyűgje.

(#26) forgonati

forgonati
(senior tag)

Kiváncsi vagyok, vajon mennyire figyeltek oda hogy pl. visszahajtogassűk a lemezeket, hogy ne vágja szét a kezet. Meg hogy hányfelé hajlik a 3. átépitésnél. Még mindig inkább valamelyik CM 3xx házat venném ilyen árban.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#27) nyunyu válasza forgonati (#26) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Még mindig inkább valamelyik CM 3xx házat venném ilyen árban.

De azokat mar 10.5k-ert megkapod (~39€, sot Balkantol nyugatra 29-36€-ert mar hozzadvagjak), raadasul ennyiert egy 12 centis venti is jar hozzajuk.

Ez a haz meg semmivel sem komolyabb, mint a Codegenek, azokat tappal osztogatjak 30€-ert, ehhez kepest enyhen szolva is rohejes a tap nelkul emlegetett 45€.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#28) KőkorSzaki válasza aero. (#10) üzenetére

KőkorSzaki
(tag)

Mit tölt a nagyi?
:)
Nem tudom hogy vagytok vele, a szerszám nélküli szereléshez szükséges műanyagokat nem szoktam használni, tehát nekem pl. felesleges feature, ellenben hátulra ventit teszek, de ez a ventirostély gagyi, felesleges hangforrás.

[ Szerkesztve ]

(#29) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

12 rugó és gyak nem tud többet mint egy asus vagy olcsóbb giga kecó :F

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.