8k-max 9,5k ért még rendben is lenne. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Kicsit sok érte ez a pénz... nekem nem tűnik jobbnak, mint egy akármilyen 6-7 ezer forintos ház.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ebben a kategóriában nehéz pozicionálni. Nem ultra nonem gagyi és nem is Lian Li. Szerintem ez rendben van. Az elforgatott vinyó tartó keret külön jó pont.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Az igaz, de ez rendesen túláras szerintem. Na meg mire ideér, még drágább lesz. Picivel többért szerintem van jobb is bőven.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

atti_2010
(PH! kedvence)
Nem ok a dolog. Olcsónak nem olcsó, csak egyszerű (de szép), viszont akinek nincs pénze annak drága akinek meg van hozzácsap + 20 eurót és vesz egy sokkal jobbat, szerintem olyan 30 euróért érdekes lenne.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Főleg így, hogy semmi levegőt nem enged a fő hardware-ekhez jutni...
Én vagyok a PH! királya.
(#8) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
szerintem ennyiért nem tetszik sokaknak.
Közéjük tartozom...
Aki másnak vermet ás az sirásó!
nem tetszik, mert másnapos reggelen nem tudnám bekapcsolni...
nagylábujj már nagyon profi a kódgány házon lent figyelő powergomb megnyomásában... és most csak kb 20centit kell emelni a lábamon, hogy elérjem... ennél a háznál hanyatt is esnék egy ilyen mutatvány bemutatásánál macskajajos reggelen...
a súly/ár viszony kicsit durva
olcsónak és masszívnak sem tűnik...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
nem is az a fő célja az első ventilátoroknak, aki meg ebbe tesz nagy hőtermelésű konfigot, az megérdemli.
5,2kg nagyon kevés,még a 6,6kg is, de nagymamának netezésre vagy letöltő konfignak elmegy. 
persze a végösszeg nem valami barátságos.
inkább egy gmc.
[ Szerkesztve ]
http://pc-style.hu

xT4ken
(kvázi-tag)
Csatlakozom a megallapitasokhoz... Akkor mar inkabb egy Antec Tree Hundred.
45*280*1,25=15750Ft
+2db venti ~1000Ft/db =+2000Ft
Kéne a francnak....
Milyennapvan?
Ha belerakok egy integrált VGA-s alaplapot egy 2160-as procival, akkor a fiam nem tudja megírni rajta az infó háziját a wordben, mert megfullad a gép? 
Nem állítottam, hogy a létező legjobban szellőző ház amit lehet kapni. Ha valaki szénné húzza a prociját és crossfireben hajt két 5870-t az ne ilyen házat vegyen. Irodai, kisebb otthoni gép ragyogóan elketyeg benne.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
pont ezen számoltam én is. és ez még egy jóárasított lenne, mert a kiskerhasznot rá se raktad...
szval sztem occsó (nak mondott) húsnak most nagyon híg a leve.
(#15) Depression válasza kételkedem (#13) üzenetére
Irodai gépnek egy 5k Ft-os ház is megteszi.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Viktor77
(MODERÁTOR)
Azzal a rácsozattal ami elöl van, meg az elforgatott vinyótartóval pont nulla, azaz nulla levegő jut be a házba, ráadásul hatalmas szélzaj mellett. Csodálatos. Letörném a kezét annak, aki az elforgatott vinyókeretet kitalálta. És ahogy látom hátul is ez a ventikivágás van.
Bazinga!
Nagyon csúnya, de a belső elrendezése bejön. Kicsit soknak érzem a 45€ érte.

Dyno
(PH! kedvence)
Nem rossz, de hülye helyen van a bekapcsoló gombja, továbbá a 45€-os ár kegyetlen....
(#16) Viktor77: Hasonló a véleményem, az elforgatott vinyó helyekről, viszont a Csifi ezt okosan emgoldotta még évekkel ezelőtt, azzal hogy rácsos a vinyó hely elött a ház oldala, szembe vele pedig 92mm-es ventiket leeht felszerelni.
[ Szerkesztve ]
majd bacsis megmodol egy ilyet is és megmutatja, hogy kell benne gyorsan zöldséget párolni
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Dyno
(PH! kedvence)
Na most feladtad neki a leckét. 
látom a szemeim előtt: idilli családi kép... asszony süti a húst a konyhában... fél óra és kész... gyerekek nyomják az nfs-t... majd szólnak bacsisnak, hogy sürgősen kellene a köret... ő nem esik pánikba, hanem betol egy sli rendszert egy ilyen házba... kicsit emel a feszkón, procin is húz pár ghz-et, hogy gyorsabban menjen a művelet... majd beteszi a zöldséget meg a rizst a megfelelő helyre és rárakja a házra az oldallapot
aztán fél óra múlva már együtt ebédel a család... 
[ Szerkesztve ]

Trolluska
(kvázi-tag)
Egy 5870-es kártya el se fér benne, de a nyakamat tenném rá, hogy egy 5770 is alig. Az én házamba is neccesen fér el az 5770 a hátrafelé kivezetett VGA tápcsati miatt, pedig ott még nincs is ilyen hátratolt elforgatott vinyó bizbasz...

Dyno
(PH! kedvence)
Nana ezt mégegyszer Logout cikben látni fogjuk, 
Egy alapnak szerintem elmegy.
Az ára mehetne lejjebb.
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Tök jó kis ház lenne, ha nem kerülne ennyibe és nem lenne benne elforgatott vinyókeret. De úgy látom sokan másoknak is ez a nyűgje.

forgonati
(senior tag)
Kiváncsi vagyok, vajon mennyire figyeltek oda hogy pl. visszahajtogassűk a lemezeket, hogy ne vágja szét a kezet. Meg hogy hányfelé hajlik a 3. átépitésnél. Még mindig inkább valamelyik CM 3xx házat venném ilyen árban.
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

nyunyu
(PH! kedvence)
Még mindig inkább valamelyik CM 3xx házat venném ilyen árban.
De azokat mar 10.5k-ert megkapod (~39€, sot Balkantol nyugatra 29-36€-ert mar hozzadvagjak), raadasul ennyiert egy 12 centis venti is jar hozzajuk.
Ez a haz meg semmivel sem komolyabb, mint a Codegenek, azokat tappal osztogatjak 30€-ert, ehhez kepest enyhen szolva is rohejes a tap nelkul emlegetett 45€.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

KőkorSzaki
(tag)
Mit tölt a nagyi?
Nem tudom hogy vagytok vele, a szerszám nélküli szereléshez szükséges műanyagokat nem szoktam használni, tehát nekem pl. felesleges feature, ellenben hátulra ventit teszek, de ez a ventirostély gagyi, felesleges hangforrás.
[ Szerkesztve ]
12 rugó és gyak nem tud többet mint egy asus vagy olcsóbb giga kecó 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...