Ahogy nézem egy hosszabb vga esetén akadhatnak problémák a hot-swap fiókok mögött lévő ventik miatt. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Ahogy nézem egy hosszabb vga esetén akadhatnak problémák a hot-swap fiókok mögött lévő ventik miatt. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
A HD503 kifejezetten tetszik... persze gondolom drága lesz, de gondolatban már be is rendeztem. 
PH semleges

Szep szep, de 170$ ert olyan hazat kapni US ben ami reggel a KV-t is lefozi 
.::www.megadanceradio.hu::.

Heh
Mutass már egyet légyszíves 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Az árak megint "Zalmanosak" lettek. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Melyikben van kv főző?
Ennyiért tényleg drága, és még mindig nem vagyok meggyőzve a Zalman jó minőségéről. De az elgondolás szimpatikus, a legtöbb házban alig van 5,25 ös hely.
Szerk:
Találtam egyet, de ár nincs

[ Szerkesztve ]
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

A 500 mm magas, 200 mm széles és 560 mm mély
14.5 centi hosszu egy vinyo, 2.5 cm egy venti, 56-14.5-2.5=39, levonok meg parat a hotswap fioknak+kabeleknek, akkor is marad ~33 centi a VGAnak...
Mutass olyan kartyat, ami ennel hosszabb!
(7900GTX 23 centi.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Ezek az MS1000-esek tetszenek nagyon, semmi csicsa, semmi sallang, letisztult fekete hasáb forma.
Az ára viszont
150 dollár azért egy kicsit húzós...
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

[KEP]
Ez max teafozonek jo, rendes kavera alkalmatlan. ![;]](/dl/s/v1.gif)

A legnagyobb szimpatikusan néz ki az árát kivéve.
Kb. a felét érné meg.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Milyen finnyás vagy 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
én is már elképzetlem
nagyon kellene egy ilyen, de félek h ~30-40k fele lesz az ára
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Házat is egyszer kell csak venni, de akkor jót. 7 éve vettem egy Chieftec-et, azóta is tökéletes. Csak a beltartalmat kell néha korszerűsíteni.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
legalább annyi... sajnos 
PH semleges

Jajjj.... ne már! Egyszer kell kiadni érte 30-40K-t és több évig nem lesz ház gond! Én is kiadtam egy Zalman házért ennyit és mit kaptam: Letisztult, szép házat, amiben könnyedén elférne akár egy GTX 260 Tri SLi is, könnyedén cserélem a HDD-t, tápot, jól szellőzik és nincs kábeldzsungel! Több évig nincs gondom és eszemben sincs másik házat venni!
Aki igényes gépet akar, az ki fog adni érte ennyi pénzt! Szerintem... 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Így. Én is 27k HUF-ért vettem a Chieftec-et, azóta se akartam másik házat.
Mondjuk egy festés már ráférne, mert erőteljesen meglátszik rajta, hogy 7 éven át lábtartónak volt (van) használva.

Amióta disszidáltál sűrűn bombázol jenki árakkal...fene a bélésed. 

ez duurva!
Szerk: (#19) littlelion21 : Jovanna, itt gusztustalan arak vannak, nem ertem miert ezt a sok butat latjak el ilyen olcso cucokkal...atomot a bestiaknak 
[ Szerkesztve ]

Hehe, ekkora beetetést, mint ez a Zalman... Mi a fenétől menne úgy a levegő ahogyan berajzolták? mert megkérik rá? 
Ennyi pénzért meg se fordulna a fejembe hogy egy ilyen torony Zalmit vegyek.
Nem tetszik.
Jobb alternatíva is létezik ennél! 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Nekem tetszenek, oda vagyok az egyszeru letisztult hazakert, de a CM-690 nem cserelnem le, mert szerintem semmivel nem szellosebbek 
[ Szerkesztve ]
www.oaziscomputer.hu

Az azért erőteljes, hogy méretes tornyok.
Nincs benne valami nagy vga és így is alig fér el.
Inkább csak szimplán házak.
CSS (Hun)Bloodkiller

Ezért kár volt számolnia nyunyunak: [#8]! 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Kozben masik topikban emlegettek valami 4870-et, hogy az 30 centi.
Ennel max a ketlapos villanyrezsok nagyobbak.

Jók ezek a nagy tornyok, kényelmesek szerelés szempontjából. Van bennük hely rendesen, ellenben hatalmas helyet elfoglalnak. Persze lehet akár a szoba dísze, vagy akár lábtartó is ...
Egyszer én is vettem egy jó drága chieftec tornyot. Évekig meg is volt, csak a táp és a konfig cserélődött benne rendszeresen.
Igazából tényleg elég egyszer megvenni és sokáig kitarthat. De én szeretem az új dolgokat, és rendszeresen visszatér nálam az, hogy beköltözzek egy pici házba, a legnagyobb teljesítménnyel.
Aztán meg inkább laptopra cserélek mindent. Később megint asztali gép ... és megint laptop ...
Na igen, jobb lenne egyszerre mindkettő ...
![;]](/dl/s/v1.gif)
Press any key to continue ...

Akkor is marad hely! Nekem a hasonló méretekkel bíró GS-em van és nagyon vígan elfér benne egy GTX260, pedig az se egy kis darab! 

Lehet szoba dísze is. Én inkább lábtartónak használom az asztal alatt. 
Többek közt ezért is vettem egy stabil házat, ami nem hajlik össze-vissza egy kis tehertől.

Bizony, ritka az olyan házikó, ami rendesen anyagból van és nem nyaklik ha rápakol az ember ...
Sosem szerettem a húszdekás alumínium házakat, ami behorpad, átszakad a menet, stb.

Hát ezek a tornyházak nagyon bejönnek.Lassan be kellen ruházni egyre

Ha nem lenne szükségem jobban egy hordozható gépre inkább, én is valami szellős, jól szerelhető, kényelmes toronyházat vennék inkább ...
... így most inkább laptopom van.

Nekem két asztalim és két noteszem van. Mit használok? A gyengébbik noteszt. E-Machine) A fene tudja miért, de az áll kézre és dacára a Celeron processzornak, nagyon fürge. Szóval nálam is vége az asztali-gép korszaknak. 

De jól megy...

Miért, mert nem tudodm eladni a használt, örek vackokat? Ez azt jelenti, hogy jólmegy? ![;]](/dl/s/v1.gif)

El tudod adni mélyen ár alatt.
Nokia AXF-15S antenna adapter+MBC-15S tartó+ragasztható belső GSM antenna eladó

Úgy gondoltam, hogy a két asztali az gamer konfig a két noti meg csak office-ra meg egyébre.