Hirdetés

Szupervékony profi monitorral készül a HP

A HP bejelentette, hogy novemberben érkezik az L2401x jelzésű monitor, melynek igazi különlegessége a szemet gyönyörködtető külseje mellett a 11 mm-es vékonysága. Ezt kihasználva a termék falra is szerelhető, de természetesen hagyományosnak mondható formában is megáll a talpán, illetve pontosabban a hátsó, állítható támaszon.


[+]

A 24 hüvelykes kijelzőt a gyártó a manapság népszerűnek mondható IPS panel helyett MVA panellel szereli fel. Ez nem gond, hiszen utóbbi paneltípus is jelentősen jobb a sok monitorban használt TN+film megoldásnál, és emellett kellően nagy, 178 fokos betekintési szögekkel rendelkezik jó színmegjelenítés mellett.


[+]

A képernyő natív felbontása 1920x1080 pixel, amihez 5000:1 statikus kontrasztarány társul, és ez bizony meglepően jó érték. Természetesen megjegyzendő, hogy a dinamikus kontrasztarány 1 000 000:1. Sajnos a válaszidőről nincs pontos adat, de valószínű, hogy itt sem lesz probléma az újdonsággal, mely HDMI és DisplayPort bemeneten keresztül fogadja majd a képi adatokat.


[+]

A HP az egy év garanciával rendelkező L2401x jelzésű monitort 250 dollárért hozza forgalomba, de lesz egy 10 dollárral drágább üzleti megoldás is, mely tulajdonképpen csak a három év garanciát fizetteti meg, de maga a kijelző nem különbözik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés