Kasza lesz...
Nekem is ki kéne valami SC2-set találni...zokni/póló.
szerk: megvan! energiaital!
[ Szerkesztve ]
Excuse me, I believe you have my stapler...
Kasza lesz...
Nekem is ki kéne valami SC2-set találni...zokni/póló.
szerk: megvan! energiaital!
[ Szerkesztve ]
Excuse me, I believe you have my stapler...

APM-es kijelzőnek mi értelme a fejhallgatón?
azt hogyan olvasod le akció közben?
SC2-s gépház nincs? Szégyen...
Milyennapvan?
SC2-es gémer egérpad, gémer kesztyű, gémer WC ülőke sincs, ez de gáz.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Veszel egy Razer webkamerát, (amin szintén van APM kijelző világítás, persze) és egy másik monitoron nézed, ahogy a föles az egér meg a billentyű szinkronban villogja neked, hogy mennyi az APMed. ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Hát ennyiért már aztán magát a játékot is hozzádobhatnák.... (már az egér meg a bill-et ha egyben megveszed) De a dizájn tetszik, bár mindennapok során megunnám.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Tényleg a WC ülőke. Az sincs. 
Nagyon lowok ezek a tervezők...
Milyennapvan?
Jók a Razer termékek, ez nem vitás, de + pénzt azért mert rajta vna a SC2 felirat, köszi nem.
( jó lesz nekem a saját Razer kombinációm
)
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Mi az az APM?

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Rútak, de legalább világítanak.
Most mondanám, hogy egy lanpartyn biztos kiütik a fogát annak, akinek így pilácsol az egere/klavija, de ez mondjuk az SC2 esetén nem lehet probléma 
Sectumsempra - For Enemies

Amilyen árral indul a játék, simán járhatna hozzá valamelyik periféria... vagy legalább a collectors edition-höz. 
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
A Picsába Minddel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
(#13) LackoMester válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére
EZ [link] 
Acer Power Management. Ne kérdezd honnan jött, fogalmam sincs... 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Action Per Minute.
Azaz klikk/perc
Milyennapvan?
JOOOOK ? Esmein testvere evek ota wowozik . Vett egy wowos razert, kb 25 ezer forintert.
alig 3 honap utan feherre kopott a teteje tobb helyen. Remelem talalok rola kepet.Probalja inteztetnia gariztatast, ki kene kuldenie , nem keves penzert.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Vaksötétben játszol, s ha piros körülötted a fal, akkor gáz van
Egyébként meg több, mint valószínű, hogy a periférikus látásod érzékeli.
Egyébként jól néznek ki, a koreaiak fogják vinni, mint a cukrot
Bár én egy buznyákot sem adnék egy Razer termékért sem 
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN
Eh...
Mondjuk ezek miatt szoktam le a drága egerekről/billentyűzetekről... 
[ Szerkesztve ]

Szerintem meg azért van ez az APM jelző, h. ha lanon tolod és magas az apm-ed akkor lássák a többiek h.te milyen high vagy. 
Mondjuk az én MX518-amnak meg a Logitech logo körül kopott le a festék, szóval hiába, nincs olyan festék (műanyagra), ami az állandó nyüstölést kibírja több éven át.
Dizson: hát SC2-vel tutira nem fog senki LAN-ozni 
[ Szerkesztve ]
Jó, de ott 3 hónapról van szó, nem évekről... 
Ja, az más, odáig nem jutottam el a szövegben 
[ Szerkesztve ]

Lesznek itt még furább dolgok is, csak győzzük kivárni !
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Ezek csak nekem nem tetszenek?
Hol van ebben a "design"?
Addig ok, hogy kéken világít minden, ami főleg a fejhallgatónál tök felesleges.
.::www.megadanceradio.hu::.
Megyel lanpartira, aztán menőzöl a kéken pislogó fejcuccal!
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

120 juró a billért
? há hülyék ezek ??? az rohadt drága...akármit is tud vagy akárhogy is néz ki ![]()
EVO & STi power
Razer egérre ilyet még nem mondtam,
de ez nagyon ronda...

Jaja. Úgy fogsz világítani mint 1 karácsonyfa. 

A technikai jellemzőkhöz képest nevetségesen drágák, de hát a név és a csecse-csicsa divatos világítós logó mindent elad.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
EZ nagyon érdekes. Most az Ideazon meg a Razer ua.? Nem hinném, de akkor nagyon koppintják egymást.
Ma is tanultam valamit. (nem is tudtam tényleg mi az eddig, online nem stratégiázok...)
Ééérted, ilyen hogy ping meg fps (mondjuk az tényleg csak meglegyen 30-40) elmenet a fenébe, csak klikkelni kell sokat és az ellenfél beijed 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Újabb parasztvakítás a sok butának, akik nem tudnak a játékkal játszani és ezért megveszik, mert ettől jobbak lesznek. Utána néztem a razer honlapján a cuccoknak, pár kifogás-> billentyűzet egy világító műanyag, gombokkal.. ráküldesz egy sc2-ös matricát egy fekete bill-re és alányomsz 3 neont megkapod ezt.. az egér hát még az amire azt mondom okés.. de kinek kell megint akkora dps egy rts-be.. ez nem quake 3.. a füles az nem rossz, arra nem tudok rosszat mondani.. ha igazán jó bill. akarsz venni, akkor vegyél steelseries 5H v2-öt, árban ugyanott van, de kapsz bele usb hub-ot és jack aljzat is van.. mikrofonnak és a fülesnek.. és nem elhanyagolható, hogy levehető könyöklő is.. a kényelmesség kedvéért.. ha egeret akarsz, akkor meg steelseries kinzu, nagyobb kezűeknek xai.. jobb és bal kezeseknek egyaránt jó..
megjegyzés-> nem steelseries fan vagyok csak, ha valamit jó áron adnak és jó is akkor érdemes megvenni, mintsem egy parasztvakításra adni a pénzt..
[ Szerkesztve ]

Nah, oda egy ilyen igen vagesz 
.::www.megadanceradio.hu::.
Hát én nem tom, de érdekes ez az egész... Nekem annó Copperhead-em volt, azzal nem vót gáz.
Köszönjük a reklámot
de ennyi erővel mx-518 és g-11
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
Laza az ára más dolog akinek kell úgy is megveszi.
kicsit lehettek volna kreatívabbak de akk is bejövögetős
akár... 

HAHAHAHAAA !!!
Mellora TANULJ MEG OLVASNI !!!
Az nem Razer!
Az a világ egyik leg gagyibb márkája : SteelSeries
A Razer Wowos egere így néz ki...
The Razer NAGA! És kíváncsi lennék mikor kopik ki a razer...
És a Razerok JÓK! És szerintem nem ez a legszebb egerük, de ha valakinek ez kell... Hát legyen. Inkább mint lowitech, folt hozzá szerencsém... balszerencsém...
[ Szerkesztve ]
Azért mondjuk a SteelSeries padokkal mi a gondod van, meséld már el.. Amúgymeg nem kell kapszlokk, meg sift, megérti anélkül is..
már mond már meg miért is?
mert végignézed minden jó játékos azt használja és nem a razert
még razer támogatású csapatban is van akik inkább steelt használnak..
de ahogy látom neked a világítós egerek jönnek be..

Példa??? És nem a világítós egerek jönnek be... ^^ A Deathadderomon is kikapcsoltam. Nekem a MINŐSÉGI, precíz, halál pontos egerek jönnek be!
(#40) hackeeeee :Amúgy rengeteg múlik az egérpadon, És nekem VAN steelseries, és egy forintot nem ér, a Vespulához képest, vagy épp a Nova Over Slide III-hoz képest. Egyszerüen nudli!
Mára léptem
[ Szerkesztve ]
nekem is steelseriese-m van Qck+-om és hát nem tudom eddigi legjobb egérpad..
leírnád, hogy milyen steel padod van, mert az sem mindegy.. ja és azok az egérpadok amiket felsoroltál, azok az egérpadok nem a legjobbak, csak az is tele van lökve minden vakítással.. 20xszor jobb görgetés.. 30xszor jobb csúszás egy vajaskenyeren.. megtapad még a tengeren is.. sőt az óceán hullámai sem terítik odébb.. ja és zöld színű..
Deathadder elismerem jó egér, de nem a legjobb.. Microsoft 3.0a bőven puritán és a 800dps-ével is bőven ver sok ilyen egeret 
[ Szerkesztve ]
Bocs igazad van, rosszul emlekeztem.
Eszemben volt, hogy razert akart venni, meg wowosat. Raadasul nagyon hasonlit az SCIIes razer ehhez...
Lackomester: kozben en is eszrevettem. Elnezest a hibamert, megegyszer.
(Fentebb ott vannak az okok)
Viszont erdemes egy dragabb egernel ilyenre is figyelni, en is emgtanultam laptopoknal: vagy feher vagy fekete, festettet nem veszunk.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
És árban 1 a kettő? Mert sztem nem. Főként nem a QCK Steel-hez, ami sztem átlagos használatra is bőven elég. Mellesleg ha nem vagyok kockagémer akkor minek vegyek 7-8ezerértt nagy márkás padot? Nekem bőven elég ez is. Ment rajta a Copperhead is minden gond nélkül. Jó volt meg minden, de eladtam, mert nem volt rá szükségem.. Szal ezt ezek után mondom, vagy az se volt jó? Most meg van egy Wheel Mouse Optical-om, és bőven elég mindenre...
Pad-ból lehet venni IceMat-et is, de kérdem én, minek?
A másik, hogy neked mi jön be az 1 dolog, de attól más terméke nem sz@r... 
[ Szerkesztve ]
Cs, ami a képen látható az nem Razer hanem SteelSeries [link]. 
Ilyet én sem vennék. 
Egyébként véletlenül pont egy Razer Lachesis WF egerentyűm van, hát mitmondjak, fasza nagyon. 
[ Szerkesztve ]
Én azt mondom mindenki vegyen a vallásának és a pénztárcájának megfelelő egeret.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
ezt adom 
Fogtál már a kezedben A4tech et? vagy megvetted mindből az 500ft-osat és jesz kipróbáltam minden márkát?
Sztem ne menjünk bele van külön topik az egereknek is.. jó?
Ne OFF -oljuk össze ezt a szép hírt 

Szerintem ez lehúzás, egy fullos Logitech egérkéért nem mernek ennyit kérni 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D