Egyszerű, de nagyszerű Logitech fejhallgatók

A Logitech bejelentette, hogy két új mikrofonos USB fejhallgatóval rukkolnak elő, amelyek könnyen hordozhatók, és tiszta hangminőséget produkálnak. A Skype szuper szélessávú audió technológiáját használó megoldások főleg internetes telefonhívások lebonyolításához ajánlottak, mivel az előbb említett eljárás a hanghullámokat nagyobb frekvenciatartományban közvetíti, így a beszédhang sokkal természetesebbnek hangzik. Ezenkívül a technológia kisebb, hozzávetőleg feleakkora sávszélességet használ, mint a hagyományos rendszerek, illetve képes valós időben optimalizálni az adatforgalmat a hálózat terheltségének függvényében. Mindkét fejhallgató kompatibilis a Logitech Vid HD programmal, és a Skype friss verzióival.

Logitech Laptop Headset H555
Logitech Laptop Headset H555

A Laptop Headset H555 névre keresztelt termék kicsire összecsukható, és a mellékelt védőtokban könnyen elcsomagolható. A 31 mm-es hangszórók kényelmes fülpárnák mögött rejtőznek, a frekvenciatartományuk pedig 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. Gyakorlatilag ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik az USB Headset H530, sőt még az USB interfész tekintetéven is megegyeznek a visszhangmentes mikrofonnal ellátott termékek.

Logitech USB Headset H530
Logitech USB Headset H530

A fejhallgatókat hangvezérlőkkel is felszerelték a tervezők, így pillanatok alatt beállítható a hangerő illetve elnémítható a mikrofon. A Logitech termékei már szállítás alatt vannak. A Laptop Headset H555 60, míg az USB Headset H530 50 eurós ajánlott fogyasztói árral rendelkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés