H530 nekem tetszik ,az árára azért kíváncsi leszek 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

H530 nekem tetszik ,az árára azért kíváncsi leszek 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Nekem meg, ezek, nem jönnek be 
[ Szerkesztve ]
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

akkor eddig döntetlen
,
Ajjaj, csak aztán nehogy keverjék a HD555-el
A sennheiser babérjaira akar törni a logitech?

hát attól egy kicsit még távol van
,na de az ára is
HD 800 tól meg fényévekre ,de nem is egy kategória 
[ Szerkesztve ]
nekem is ez ugrott be... meg az AKG K530 is ugyanígy egy betűre van. és egész véletlenül mindkettő egészen elterjedt/közkedvelt modell (phn eléggé sok van mindkettőből), remek hangzással és még elérhető árral.
mondjuk attól nem félnék, hogy hangzásban a közelükben lesznek.
az a durva, hogy árban egyáltalán nincsenek messze. a HD555 és a K530 is a német amazonon már 70eurótól indul. innentől én egyértelműen azokat venném egy 500forintos mikrofonnal, ha már skypeolni kell
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Nekem ez annyira nem bejövős...
Biztos sokat tud meg minden de nekem a dizájn nem tetszik!
Ez a második ez nagyon tetszik! Minden eddigi Logitech cuccom nagyon bevált, ez is kényelmesnek tűnik.
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
Bizony, a második nálam is esélyes. 
Kocamikrofonozóknak fölösleges, de aki rendszeresen beszélve kommunikál az interneten, annak nagyon megkönnyíti az életét egy jó headset.
Inkább a G35 utódját próbálnám már ki.Azért az elég jól sikerült.
Sami Koivikko - Sapphire
G35 utódja? Melyik az? Nekem G35 van, de annál jobbat nem igen találtam, pedig néztem egy párat...
C:\Privátot előbb észreveszem!...
Hát igen, az előző Speedlink cuccomat fél óra beszélgetés után már a kezemmel tartottam el a fülemtől, olyan fárasztó volt. 
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
A H555-nek olyan "félóra után nyomja a fülem" kinézete van 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Igen, az nekem is úgy tűnik.
De attól még lehet, hogy kényelmes.

ezekkel?
kizárt.
Valahogy egyiket sem venném meg...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

én akkor is maradok a sennheiser fejhallgató+talpas mikrofon kombinációnál 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Jó az csak ha FPS játékkal játszol kicsit jobban mint mások akkor elég zavaró ha TeamSpeak-be a lövések hangja belerondít....
Ha fejhalgatóval játszik, akkor nem hallatszik bele. De szerintem játék közben nehézkes a talpas mikrofon használni.
Nekem igazából gégemikrofon (nem tudom mi a pontos neve) kéne, mert F1et nem akarok fejhalgatóval játszani 
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Tudom mire gondolsz. Gondolom az élmény miatt, de garantálom neked hogy egy jó fejhallgatónál nincs jobb. Én se szerettem őket, de A G35 után csak azzal játszom.. 
Azért ne írjuk le a Logitech-et. Nagyon jó kiegészítőket gyárt. Minőségre, használhatóságra nem lehet panasz és a garanciális ügyintézés és a cég hozzáállása az egyik legkorrektebb a piacon. Mióta a kezükben van az UE azóta már a hangtechnika terén is alkothatnak akár. Igaz csak fülhallgatókkal foglalkozó cégről van szó, de a mérnök az mérnök.
Ettől függetlenül nem tartom valószínűnek, hogy a Sennheiser vagy az AKG babérjaira tör, de a Geniust és társait biztos, hogy körözi és a minőség itt is borítékolható szerintem. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

ez oltári hülyeség amúgy, meg hogy nehéz talpas mikrofont használni? kirakom az asztalra és kész, na meg fejhallgató alapból nincs így visszaszűrődő hang így kizárva a vízgang esélye, és amúgy is én nyomógombon vagyok nem hangérzékelésen és úgy 8 éve tolom így szóval a nyomógomb benyomás már teljesen belém idegződött
amúgy meg a sok kis csíra akinek minden lélegzete hallatszik annál rosszabb nincs szerintem
én még mindig azon töröm az agyam miért nehézkes a talpas mikrofon? nem emelem oda a számhoz mindig vagy ilyesmi... be kell lőni az érzékenységet rendesen és kész, sőt mikor laptopon játszok pl SC2 beta vagy hasonlókkal akkor a laptop beépített mikrofonját használom és érdekes nekem jobban hallani a hangomat mint azok akik lenyelik a mikrofont
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Hát ha eszt szoktad meg akkor nincs probléma.
A nyomógomb az természetes,bár ismerek olyat aki 2.5 éve COD4-zik, de még mindig nem állt rá a keze 
[ Szerkesztve ]
Csak azért mondtam, mert ha a motor ordít a fülembe, akkor nem értem, mit mond a csapattárs 
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

Logotechben még nem csalódtam, pedig már vagy tucat különböző terméket vettem belőle. 
Nem fogalmaztam pontosan.A G35 ami jól sikerült.Azért próbálnám ki az utódját.Én is G35-öt használok,nem találtam még nála jobbat. 
Sami Koivikko - Sapphire

pc360
feltéve, hogy szerted a nyitott fejhallgatót.
[ Szerkesztve ]
Háááááát nem tudom.Valahol kipróbálok egyet de a tecnikai paraméterek nem győztek meg arról hogy érdemes lenne kiadnom egy G35 árának a dupláját érte.( Főleg hogy én 15ért vettem az enyémet).Mindenesetre komoly darabnak tűnik.Ami esetleg visszatartana az az hogy "csak" sztereó,míg a G35 7.1 dolby digital és a filmnézésnél bizony számít.
Sami Koivikko - Sapphire
A technikai paraméterekből ami igaz az a kábelhossz. A többi nem jó semmire egyik gyártónál sem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A PC360 valóban drága, de ez most egy új modell, majd megy lejjebb az ára. Nem egy kategória a G35-el az biztos legalábbis ha a pc350-ből indulok ki aminek ez a feljavított változata. 360-at még én se hallottam.
Sztereoval is tökéletes térhangzást lehet létrehozni. Ráadásul a G35 se valódi 7.1. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
Ki fogom próbálni de mint írtam,"nagyot" kell szólnia ahoz hogy ennyiért lecseréljem a G35-öt.Természetesen tisztában vagyok vele hogy nem valódi 7.1 de nagyon jól szimulálja azt.
Sami Koivikko - Sapphire
A termékkel nem. Max a névvel. 

döbbenet, nem tudok mást használni rá.
minden amiért a pc350et szapulták, itt nem létezik.
ami miatt pedig absz győztes, hogy nyitott füles. plüss párnázással.
nem izzadsz bele, nagyon kényelmes, sok óra múlva, nincsen bezártság érzeted. a mikrofon felhajtásával kapcsolod be a mute-ot, jobb oldalt hangerő szabályozó.
a mély telt, szép, és borzalmasan szól. én nemtom hogy a sennheiser ezt hogy csinálja, de mindent hallok hátulról. mindent. kristálytiszta, telt, nagyon szól, és itt már kb mindegy hogy zenét, játékot vagy házimozit nézel. de tény, kell hozzá a profi hangkártya. én még az alaplapi kamu xfi-vel használom, de már így is elképesztő.
Megnézem mire ez a nagy hajcihő.
Ha ráveszem magam még teszt is lesz belőle.Bár nem ilyen profi szakmai blabla.Csak ilyen :ez jó-ez meg kevésbé. 
Sami Koivikko - Sapphire

szerintem a g35 ár/érték arányban sokkal jobb mint a pc360
de nálam alapvetően megbukott, mert zárt. de ez absz személyes preferencia, nem szeretem a zárt füleseket, szóval nekem a pc360 telitalálat volt.