Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) zazahoho

zazahoho
(őstag)

H530 nekem tetszik ,az árára azért kíváncsi leszek :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nekem meg, ezek, nem jönnek be :(

[ Szerkesztve ]

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) zazahoho válasza Sicilian (#2) üzenetére

zazahoho
(őstag)

akkor eddig döntetlen :DDD ,

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ajjaj, csak aztán nehogy keverjék a HD555-el :D A sennheiser babérjaira akar törni a logitech?

(#5) zazahoho válasza Tomate (#4) üzenetére

zazahoho
(őstag)

hát attól egy kicsit még távol van :D ,na de az ára is ;] HD 800 tól meg fényévekre ,de nem is egy kategória :N

[ Szerkesztve ]

(#6) proci985 válasza Tomate (#4) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is ez ugrott be... meg az AKG K530 is ugyanígy egy betűre van. és egész véletlenül mindkettő egészen elterjedt/közkedvelt modell (phn eléggé sok van mindkettőből), remek hangzással és még elérhető árral.

mondjuk attól nem félnék, hogy hangzásban a közelükben lesznek.

az a durva, hogy árban egyáltalán nincsenek messze. a HD555 és a K530 is a német amazonon már 70eurótól indul. innentől én egyértelműen azokat venném egy 500forintos mikrofonnal, ha már skypeolni kell:DDD

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#7) bsanzika

bsanzika
(újonc)

Nekem ez annyira nem bejövős... :( Biztos sokat tud meg minden de nekem a dizájn nem tetszik!

(#8) szombatitomi

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a második ez nagyon tetszik! Minden eddigi Logitech cuccom nagyon bevált, ez is kényelmesnek tűnik.

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#9) HummeRC válasza szombatitomi (#8) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Bizony, a második nálam is esélyes. :K

Kocamikrofonozóknak fölösleges, de aki rendszeresen beszélve kommunikál az interneten, annak nagyon megkönnyíti az életét egy jó headset.

(#10) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább a G35 utódját próbálnám már ki.Azért az elég jól sikerült.

Sami Koivikko - Sapphire

(#11) Komcsi válasza capulet75 (#10) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

G35 utódja? Melyik az? Nekem G35 van, de annál jobbat nem igen találtam, pedig néztem egy párat...

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#12) szombatitomi válasza HummeRC (#9) üzenetére

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen, az előző Speedlink cuccomat fél óra beszélgetés után már a kezemmel tartottam el a fülemtől, olyan fárasztó volt. :DDD

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#13) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

A H555-nek olyan "félóra után nyomja a fülem" kinézete van :U

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#14) szombatitomi válasza Isee (#13) üzenetére

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, az nekem is úgy tűnik. :D De attól még lehet, hogy kényelmes.

(#16) Integra válasza Tomate (#4) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ezekkel?
kizárt.

(#17) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy egyiket sem venném meg...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#18) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

én akkor is maradok a sennheiser fejhallgató+talpas mikrofon kombinációnál :B

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#19) Komcsi válasza kovsol (#18) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó az csak ha FPS játékkal játszol kicsit jobban mint mások akkor elég zavaró ha TeamSpeak-be a lövések hangja belerondít....

(#20) JColee válasza Komcsi (#19) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Ha fejhalgatóval játszik, akkor nem hallatszik bele. De szerintem játék közben nehézkes a talpas mikrofon használni.
Nekem igazából gégemikrofon (nem tudom mi a pontos neve) kéne, mert F1et nem akarok fejhalgatóval játszani :D

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#21) Komcsi válasza JColee (#20) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudom mire gondolsz. Gondolom az élmény miatt, de garantálom neked hogy egy jó fejhallgatónál nincs jobb. Én se szerettem őket, de A G35 után csak azzal játszom.. :K

(#22) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ne írjuk le a Logitech-et. Nagyon jó kiegészítőket gyárt. Minőségre, használhatóságra nem lehet panasz és a garanciális ügyintézés és a cég hozzáállása az egyik legkorrektebb a piacon. Mióta a kezükben van az UE azóta már a hangtechnika terén is alkothatnak akár. Igaz csak fülhallgatókkal foglalkozó cégről van szó, de a mérnök az mérnök.

Ettől függetlenül nem tartom valószínűnek, hogy a Sennheiser vagy az AKG babérjaira tör, de a Geniust és társait biztos, hogy körözi és a minőség itt is borítékolható szerintem. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#23) kovsol válasza Komcsi (#19) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

ez oltári hülyeség amúgy, meg hogy nehéz talpas mikrofont használni? kirakom az asztalra és kész, na meg fejhallgató alapból nincs így visszaszűrődő hang így kizárva a vízgang esélye, és amúgy is én nyomógombon vagyok nem hangérzékelésen és úgy 8 éve tolom így szóval a nyomógomb benyomás már teljesen belém idegződött
amúgy meg a sok kis csíra akinek minden lélegzete hallatszik annál rosszabb nincs szerintem
én még mindig azon töröm az agyam miért nehézkes a talpas mikrofon? nem emelem oda a számhoz mindig vagy ilyesmi... be kell lőni az érzékenységet rendesen és kész, sőt mikor laptopon játszok pl SC2 beta vagy hasonlókkal akkor a laptop beépített mikrofonját használom és érdekes nekem jobban hallani a hangomat mint azok akik lenyelik a mikrofont

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#24) Komcsi válasza kovsol (#23) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ha eszt szoktad meg akkor nincs probléma. :N A nyomógomb az természetes,bár ismerek olyat aki 2.5 éve COD4-zik, de még mindig nem állt rá a keze :P

[ Szerkesztve ]

(#25) JColee válasza Komcsi (#21) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Csak azért mondtam, mert ha a motor ordít a fülembe, akkor nem értem, mit mond a csapattárs :DDD

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#26) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Logotechben még nem csalódtam, pedig már vagy tucat különböző terméket vettem belőle. ;)

(#27) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem fogalmaztam pontosan.A G35 ami jól sikerült.Azért próbálnám ki az utódját.Én is G35-öt használok,nem találtam még nála jobbat. :N

Sami Koivikko - Sapphire

(#28) Integra válasza capulet75 (#27) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pc360:K
feltéve, hogy szerted a nyitott fejhallgatót.

[ Szerkesztve ]

(#29) capulet75 válasza Integra (#28) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Háááááát nem tudom.Valahol kipróbálok egyet de a tecnikai paraméterek nem győztek meg arról hogy érdemes lenne kiadnom egy G35 árának a dupláját érte.( Főleg hogy én 15ért vettem az enyémet).Mindenesetre komoly darabnak tűnik.Ami esetleg visszatartana az az hogy "csak" sztereó,míg a G35 7.1 dolby digital és a filmnézésnél bizony számít.

Sami Koivikko - Sapphire

(#30) dudika10 válasza capulet75 (#29) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A technikai paraméterekből ami igaz az a kábelhossz. A többi nem jó semmire egyik gyártónál sem. ;]
A PC360 valóban drága, de ez most egy új modell, majd megy lejjebb az ára. Nem egy kategória a G35-el az biztos legalábbis ha a pc350-ből indulok ki aminek ez a feljavított változata. 360-at még én se hallottam.
Sztereoval is tökéletes térhangzást lehet létrehozni. Ráadásul a G35 se valódi 7.1. :N

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#31) capulet75 válasza dudika10 (#30) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki fogom próbálni de mint írtam,"nagyot" kell szólnia ahoz hogy ennyiért lecseréljem a G35-öt.Természetesen tisztában vagyok vele hogy nem valódi 7.1 de nagyon jól szimulálja azt.

Sami Koivikko - Sapphire

(#32) Tomate válasza Integra (#16) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A termékkel nem. Max a névvel. :))

(#33) Integra válasza capulet75 (#29) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

döbbenet, nem tudok mást használni rá.
minden amiért a pc350et szapulták, itt nem létezik.
ami miatt pedig absz győztes, hogy nyitott füles. plüss párnázással.
nem izzadsz bele, nagyon kényelmes, sok óra múlva, nincsen bezártság érzeted. a mikrofon felhajtásával kapcsolod be a mute-ot, jobb oldalt hangerő szabályozó.
a mély telt, szép, és borzalmasan szól. én nemtom hogy a sennheiser ezt hogy csinálja, de mindent hallok hátulról. mindent. kristálytiszta, telt, nagyon szól, és itt már kb mindegy hogy zenét, játékot vagy házimozit nézel. de tény, kell hozzá a profi hangkártya. én még az alaplapi kamu xfi-vel használom, de már így is elképesztő.

(#34) capulet75 válasza Integra (#33) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Megnézem mire ez a nagy hajcihő. :U Ha ráveszem magam még teszt is lesz belőle.Bár nem ilyen profi szakmai blabla.Csak ilyen :ez jó-ez meg kevésbé. :B

Sami Koivikko - Sapphire

(#35) Integra válasza capulet75 (#34) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem a g35 ár/érték arányban sokkal jobb mint a pc360
de nálam alapvetően megbukott, mert zárt. de ez absz személyes preferencia, nem szeretem a zárt füleseket, szóval nekem a pc360 telitalálat volt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.