"szakadásmentes" 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!

"szakadásmentes" 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
(#2) xeon.Szabi

Páran meg fognak cáfolni, de én sosem tudtam összeegyeztetni a játékos egeret a vezetéknélküliséggel.
Ettől függetlenül jól néznek ki a cuccok és ismerve a Logitechet, remek minőségű termékekkel van dolgunk.
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#3) Pixelmaster válasza xeon.Szabi (#2) üzenetére

nah ja... ismerve a logitechet, remek minőség... nah jah... 
1.: baratnőm nincs egy éves logitech egere elromlott 13 ezer forintos egeren csak ugy tönkre megy a bal gomb... no comment...
2.: az én nem rég vásárolt mx revolution darkfield 30 ezer forintos egerem kapasbol rossz volt, hálistennek a satrunban 72 órán belül azzonnal kicserélik, egy ilyen árfekvésű egérnél nem ezt várja az ember
szóval ha ez a híres logitech, hát akkor kösz...
u.i: a 5-6 éves A4tech X7-sem a mai napig tökéletesen megy....
ennyit a logitechröl
-=The digital artist of the darkside=-

A G35 is 7.1-es...ez lényegében ugyanaz csak wireless...és atomdrága.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Egyetértek. Bármilyen jó, szép, akkor se vennék vezeték nélkülit játszani...
Egyáltalán nem dobtak fel ezek az hardverek.
Semmi újdonság nincs bennük. Se a fülesben, hisz olyan mint a G35, se a Billentyűn, mert olyan mint a G15. Csak egy picit finomítottak rajtuk.
Jelenleg a Razernek sokkal színesebb és formatervezettebb hardverei vannak.
C:\Privátot előbb észreveszem!...

Jól néznek ki, de szerintem a design kicsit a használhatóság rovására vállt.
Ezzel a G700-al nagyon faszán lehetne CAD-ezni. Btw, nincs hasonlóan sok gombos egér barátibb áron?
szerintem elég jó árban vannak
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Jó ár...... Már nem azért de én szerintem kicsit sincsenek jó árban sőtt nagyon is drágák.
Mondjuk ha mindeggyiket megvennénk és össze adnánk abból már egy elég durva gépet tudnák szerezni ez természetesen az én véleményem.
Soufflé

Nekem tetszik az a CM egér... 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

már azóta fenem a fogam valami logitech világítós billentyűzetre amióta kijött az a horror drága G19 vártam hátha jön valami nem lcd kijelzős de 600 ezer színen világító klaviatúra ..aztán jött a G110 ami meg tud pár színt viszont 20k érte nevetséges
erre itt ez a G510 közel 26k áron hát tudásilag tökély....de ennyi pénzt kiadni érte hát nem olcsó
de ilyen árfekvésbe ha nálunk kapható lenne ez akkor mindenképpen erre voksolnék Alienware TactX™ Keyboard
[ Szerkesztve ]
EVO & STi power
5 év garancia van rá. Haverom Wave kétámasza elkopott pár év után, szólt a supportnak, és küldtek neki másik bill-t. Most van neki 2. Barátnődnek is fognak küldeni másik egeret, de néma gyereknek... 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

Jól befürödtél velük, szerencsére messze nem ez az általános.
Ezek a játékos klaviatúráik nekem olyan egyformák.
Sokkal szívesebben látnék tőlük egy Illuminated Keyboardhoz hasonló billentyűzetet, csak vezeték nélkül.
Sentinel-X
Valahogy furcsa volt nekem a Seninel-X... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Akadós PH....
[ Szerkesztve ]
Aku****ádat!
[ Szerkesztve ]

Jó cumók, de picit drága..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Arra az utóbbi időben erősen rácáfol a Logitech, hogy prémium minőséget tudnának kínálni. A prémium árral persze nincsen gond...
Az MX Revo/VX Nano korszak óta csak szart láttam tőlük, beleértve a Wave Cordless-t, vagy éppen az egész Darkfield-es bohóckodást, amit az MS fele annyiba kerülő Bluetrack egerei padlóra kennek, vagy éppen a Performance MX "csúcsegér", aminek a tervezésénél a jóízés hiányát kompenzálták az ergonómia teljes ignorálásával...
Sectumsempra - For Enemies

Nagyszerü Logitech cuccok biztos jó minöségüek mint általában,és drágák mint általában
ez a logitech G930 egy az egyben logitech G35, csak wireless.
sajnos ez a virtuális térhatás nem az igazi, pár napig boldogtalan tulajdonosa voltam egy G35-nek, de a sok állítgatás, frissítés ellenére is halkabb volt az egyik oldal játékok alatt.
Aurea mediocritas
Boldogtalan? 
Nekem mai napig az van, de el nem cserélném semmire!!
sajnos igen. ahogy írtam "5.1-7.1"-ben játékok alatt az egyik oldal halkabb volt, ha meg rákapcsoltam a virtuális térhatást olyan volt mintha egy garázsban játszanék és úgy egyébként se jött át a térhatás, sokkal jobban érzem ezt a speedlink féle medusa 5.1 progamer-el.
szoftver is frissítettem, minden beállítást végigzongoráztam, de nem járt eredménnyel, így visszaküldtem a boltnak.
Aurea mediocritas

G7 - et próbáltad már ?
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

És hány óránként cserélnéd az elemet a világítós vezetéknélküli billentyűzetben ? 1 ? 2 ? 3 ?

Megjelenésében hasonló. Világítás nem kell.
[ Szerkesztve ]

[link] Ez szerintem eléggé hasonlít.

Igen, majdnem vettem is ilyet, csak az a baj, hogy lakkfekete és ezért minden apró szmötyi csúnyán meglátszik rajta. Volt már lakkfekete billentyűzetem (Fujitsu-Siemens LX-850), többet nem szeretnék ilyet. Hozzájutni is nehézkes lenne, a pár hónappal korábbi nagy leárazás óta már nem találok sehol.
Nem tudom mi lehetett a gond.
Ami elromolhat, az ugye el is romlik. Lehet kifogtál egy hibás darabot. 
Kár hogy csalódást okozott, pedig nagyon jó! 

igazi jó, beizzadós fejhallgató. 
(#30) Termigáßor válasza Pixelmaster (#3) üzenetére

"... baratnőm nincs egy éves ..."
ajjaj... 
Ui.: sry nem lehetett kihagyni 
shield(gun) only...

hát nem tudom,,,ha neki allnék egy ijen egérrel ,meg billentyüzettel játszani

ugyan mennyi elem kellene egy hétvégére ,,,na de legalább jó drága.
cod4---- 87.229.77.165:28973 W.o.T., Xfire:Szivacs75 ,,Az életem szomorú, de legalább a fizetésem nevetséges!" (ToPy)
Érdekes bill... nekem egy G15-öm van, imádom, nagyon jó cucc... eléggé hasonlít ez is rá 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...