DiRT Rally jár az AMD Radeon VGA-khoz és FX CPU-khoz

Az AMD csendben elérhetővé tett egy friss, ingyen játékot kínáló promóciót, amelynek kapcsán a nemrég bemutatott DiRT Rally című alkotást lehet megszerezni. Utóbbi egyelőre úgynevezett Early Access státuszban van a Steam platformon, de folyamatosan frissül és az év végére lényegében el is készül. Addig persze az éppen aktuális verziókkal lehet játszani.

A DiRT Rally különlegessége, hogy visszatér a gyökerekhez, így a korábbi DiRT címek jellegzetességeit sutba vetve újra a hagyományos, Colin McRae Rally-t idéző élményé a főszerep. A program technikailag is elég fejlett, hiszen elsőként használja az AMD nemrég kidolgozott részecskeszimulációs rendszerét.

A Codemasters néven ismert céggel kötött szerződés értelmében a DiRT Rally nem része egyetlen Never Settle promóciónak sem, amely esetében a legutolsó amúgy is lejárt. Itt arról van szó, hogy az AMD legfőbb kereskedőpartnerei kapnak számos kódot, amelyet R9 200 szériás Radeonok és FX sorozatú processzorok mellé kínálhatnak. Éppen ezért vásárlás előtt érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez jár-e az ingyenes DiRT Rally.

A játék a fentebb említett Radeonokhoz és FX processzorokhoz kapott kód alapján az alábbi oldalon igényelhető. Érdekesség, hogy az így beszerzett DiRT Rally nem csak magát a játékot tartalmazza, hanem két olyan exkluzív autófestést is, amelyeket másképp nem lehet megszerezni.

Fontos megemlíteni azt is, hogy a Newegg bejelentette, hogy számos Radeon R9 290 szériás VGA-hoz Grand Theft Auto V című játékot csomagolnak. Ez viszont nem az AMD hivatalos akciója, hanem a Newegg és a VGA-gyártóké, vagyis teljesen független fenti, hivatalos promóciótól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés