Szavazz a magyar modderekre és nyerj!

A Cooler Master további hardvermárkák, mint az Intel, Asus, OCZ, GeIL és a Dremel társaságában hagyományt teremt a Case Mod World Series nagyszabású moddingversenyből. Nevével ellentétben nem csak széria házak átszabására, hanem alapjaitól egyedileg épített számítógépekre is fókuszálnak, éppen ebben a kategóriában szerzett korábban harmadik helyet Ger_man Open Air Case alkotásával.

Idén rengeteg magyar indult el a versenyen, amelynek múlt héten zárult le az első fordulója, ahol kiválogatták a továbbjutókat, akiket most a nagy nevekből álló szakmai zsűri mellett a nagyközönség is értékelhet. Az alábbi linken lehet szavazni a Tower Mod (átalakított Cooler Master házak) és Scratch Build (alapjaitól egyedileg épített) gépekre. Aki regisztráció után mindkét kategóriában szavazott, bekerül az értékes díjakért zajló szavazásba, ahol QuickFire Ultimate gamer billentyűzetet, Mizar gamer egeret és Ceres-500 headsetet sorsolnak ki.


[+]

Fórumközösségünkből öt modder került a döntőbe, akiknek alkotásaival már megismerkedhettek az olvasóink a PROHARDVER hasábjain, vagy akár élőben is láthatták őket a Veletech Moddingversenyen. BaluC két modjával, a Living Dragonnal és az Enttel indult, amelyek az idei Veletech Moddingversenyen is kinn voltak. Szintén látható volt Gumispeter Project MB 2.0-ja, ami nyolchengeres motorblokkra alapoz, és Ramses07 live.MOD.repeat alkotását is meg lehetett csodálni (igaz, akkor még nem végleges állapotában), illetve a tavalyi Veletechen szerepelt Voland Junkyard nevű modja is. Egy teljesen új magyar alkotás is indult a versenyen, a Soccer által épített, hatalmas XPower Loader. Nagy-nagy sajnálatunkra egy picike technikai malőr miatt jones965 két remek alkotása, az idei és a tavalyi Veletech Moddingverseny casemod kategóriájában győztes HAF 935 Crysis és a Pure Cosmos System sem került be a döntőbe.


[+]

Tehát még egyszer, erre a linkre kattintva némi regisztrálás után lehet szavazni a nagyszerű modokra. Egy kategóriában több szavazat is leadható!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés