Íme, a Case Mod World Series moddingverseny idei díjazottjai

Hirdetés

Januárban indított a Cooler Master az Intel, ASUS, OCZ, GeIL és Dremel által támogatott, nagy, online moddingversenyét, a Case Mod World Seriest. A Cooler Master márkájú toronyházak Tower Mod és az alapjaiból egyedileg épített számítógépek Scratch Build kategóriájában is rengeteg indulót regisztráltak, ami nem is csoda, hiszen a legrangosabb ilyen jellegű eseményről van szó, aminek zsűriében – a nagyközönség mellett – a legelismertebb modderek ülnek. Idén a korábbihoz képest lényegesen kevesebb indulót, kategóriánként egy-egy első, második és harmadik helyezettet, illetve a közönség kedvencét, és egy feltörekvő csillagot díjaztak – tavaly kategóriánként hat-hat modot emeltek ki.



[+]

Ebben az évadban sajnos a számos magyar induló közül egynek sem sikerült a csúcsra érnie a kemény mezőnyben. A Tower Mod dobogó csúcsára a nemzetközi porondon is jól ismert, maláj Modder, CROW állhatott fel Black Templars nevezetű alkotásával. Második generációs CM 690 házat alakított át a Warhammer 40 000 játék stílusában igencsak látványos módon, elforgatott belsővel, nagyszerű festéssel, részletes kidolgozással. Szoros versenyben végzett a második helyen David Cathey modja az F3, amit a nagyszerű MV Augusta F3 800 sportmotor ihletett. Az alapjául szolgáló Scout 2 Advanced ház vázát megtörte, és a motoréhoz hasonlóan előre döntötte, a hátsó részen pedig az idom mögül kilátszik a „motor”. A harmadik helyre egy újabb harci gép került, ezúttal Transformers stílusban FUXK keze alól, második generációs Cosmos házra alapozva.


[+]

A Scratch Buid kategória első helyét Mike Petereyns zsebelte be Tri-MAX modjával. Azt egyedileg épített, vízhűtéses számítógép fő különlegessége, hogy egy 34 hüvelykes, ultra szélesvásznú, hajlított LG monitor köré épül. A második helyen régi ismerősünk, Ali Abbas landolt, akinek The Dark Knight alkotását a tavalyi DCMM-en élőben is láthattuk, ott első díjat szerzett. A harmadik helyért járó díjat egy nagyon érdekes mod, a Soul-i-Doll által készített Animunculus kapta. A The Elder Scrolls játékokból ismert Dwemer technológia remek számítógépesítéséről van szó, ráadásul a mod golyó alakúra hajtogatható.


[+]

Idén a közönségdíjat is külön osztották ki, ezt MegaSkot nyerte Man of Steel alkotásával. A Supermen téma újabb feldolgozásáról van szó, egy méretes S logóba került a komplex vízhűtéses rendszer, ami kék, vörös és sárga színekben pompázik. A feltörekvő csillagnak járó díjat pedig Maciel Barreto kapta Kruper Dog modjáért. Specialitása a különböző sci-fi és fantasy figurákba számítógép építése; ezúttal egy négylábú, kétkarú mechet épített, amit apró csivavaszerű lények irányítanak.


[+]

Minden résztvevőnek és győztesnek gratulálunk, igazán színvonalas alkotások szerepeltek az idei Case Mod World Seriesen!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés