live.MOD.repeat

Több hardvermárka támogatásával az idei év elején is meghirdette a Cooler Master a Case Mod World Series versenyét, mely az év legnagyobb ilyen jellegű online eseménye. Tavaly egyik fórumozónk, Ger_man állhatott fel a dobogóra Open Air Case alkotásával, és idén is van több magyar indulója a rangos versenynek. Egyikük Ramses07, akinek a (nick)neve szintén nem ismeretlen a hazai modder körökben; Tudását a CM Storm Egérmodding versenyen majd a Cooler Master Egérmodding versenyen és több Veletech Moddingversenyen is megvillantotta már, a legutóbbi Veletechen pedig második helyet szerzett.

Ilyenből... Ilyenből...
Ilyenből... [+]

A Cooler Master nagy versenyére formabontó, és reméljük hagyományt teremtő módszerrel hozta össze a nem éppen olcsó hardveres támogatást. Nem hardvermárkáknál, hanem a prohardveres közösségben keresett támogatót és talált is. Foka fórumozónk adott alá olyan Cooler Master HAF X óriástoronyra és Intel Core i7-4770K-ra épülő, vízhűtéses alapot, ami minden modder álma. A fenti képen látható kissé kusza, rendezetlen gépből született a live.MOD.repeat fantázianevű alkotás, amit "A holnap határa" című Sci-Fi film ihletett.

... két hónap alatt ilyen lett ... két hónap alatt ilyen lett
... két hónap alatt ilyen lett [+]

Az ütött-kopott, sok csatát megjárt harci gépezet stílusában elkészített mod szinte napra pontosan két hónap alatt készült el, ami igazán bravúros teljesítmény. Leglátványosabb részlete a hatalmas, négy darab 200 milliméteres ventilátor fogadásra képes, vízhűtéses radiátor, amit mérete ellenére sikerült tökéletesen beleilleszteni a modba.


[+]

Érdemes alaposan megfigyelni a kopást, koszolódást, olajfolyást és harci sérüléseket imitáló festést is! A mod készítéséről egyelőre még csak angol nyelven teljes a munkanapló, hiszen éppen hogy csak sikerült befejezni az április végi határidőre, de rövidesen a magyar változat is frissül, kiegészül. Addig is érdemes megnézni a készítést dokumentáló fotókat. A figyelmesebb látogatók az idei Veletechen élőben láthatták a modot majdnem teljesen kész állapotában.



[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés