Hirdetés

Antec One PC ház – 50 euró alatt csak egy maradhat?

Folytatódik az év eleji dömping, csak úgy özönlenek a számítógépházak, minden kategóriában ontják magukból a gyártók az új és felújított, ráncfelvarráson átesett modelleket. Szerencsére azonban nem csak a közép- és felsőkategóriában nagy a tülekedés, hanem egyre nagyobb figyelmet fordítanak a belépőszintre is, ennek köszönhetően elfogadható áron egészen jól felépített, minőségi és jó funkcionalitású kuckókat találhatunk.


[+]

Az Antec sem tétlenkedik, az alig két hete bemutatott Three Hundred Two után most itt a következő darab, mely nemes egyszerűséggel a One nevet viseli. A gyártó elsősorban az alsóbb régiókat szeretné meghódítani a kívül-belül feketére fényezett miditoronnyal, így igyekeztek ideális egyensúlyt találni a költségcsökkentés, a minőség és a funkcionalitás között. A One aránylag kis méretére utal mindössze 4,9 kg-os tömege, ennek ellenére a képek alapján egyáltalán nem tűnik egy gagyi, műanyag fröccsöntött háznak. Megjelenése abszolút egyszerű, előlapja végig sűrűn lyuggatott panelekkel borított, melyek közül a felső három funkcionál 5,25”-es külső meghajtóhelyként. Előlapi kivezetései (2 db USB 3.0 port és az audió aljzatok) és a gombok is abszolút szimmetrikusan helyezkednek el.


[+]

A könnyen eltávolítható oldallap mögött egy teljesen átlagos belső látványa fogadja a felhasználót. A meghajtók szerszámmentesen szerelhetők, a 90 fokban kiforgatott, méhsejt szerkezetű ráccsal fedett merevlemezkeretbe 2 db 2,5”-es és 5 db 3,5”-es adattároló (HDD/SSD) építhető. A keret fix, ezért a videokártyák vásárlása előtt érdemes figyelembe venni, hogy maximum 266 mm hosszú példányokkal bővíthető a konfiguráció.


[+]

Az alaplaptálcán tisztességes méretű szerelőablak tátong, és néhány kábelbújtató nyílás is helyet kapott a panelen. Az oldallapok mindkét oldalt kidomborodnak, ami nem csak optikai tuningelem, de a kábelek tálca mögé való betuszkolását is elősegíti. A hűtésről gyárilag egy felső és egy hátsó 120 mm-es ventilátor gondoskodik, és ez további három egységgel igény szerint bővíthető. A termékben vízhűtés is alkalmazható, bár egy komolyabb, nem gyárilag feltöltött rendszer klasszikusan nem az árérzékeny szegmens játékszere.


[+]

Pontos érkezési dátuma és vételára még ismeretlen, de egyes források 45-55 dollár közötti árcédulát jósolnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés