Hirdetés

Újabb olcsó Aerocool házak, továbbra is a fiatalabb korosztály számára

Volt egy kis megtorpanás az elmúlt időszakban tapasztalható számítógép ház áradatban, de az Aerocool egy újabb belépőszintű széria bejelentésével életben tartotta a tendenciát. A Vs-3 és Vs-3 Advance (a nem rég bemutatott Strike-X One család tagjaihoz hasonlóan) csak apróságokban térnek el, alapvetően ugyan olyan felépítésűek és funkcionalitásúak.


[+]

A 440 x 180 x 475 mm-es midi torony főleg 0,5 mm-es acélból és műanyagból készült, melynek előlapja és szimmetrikus formavilága elég egyed. Ennek megítélése erősen szubjektív, bizonyára lesz olyan, akinek tetszik, a többieknek pedig bőven akad konkurens termék, melyek közül válogathatnak. A 3 x 5,25”-es külső meghajtóhely alatt látható az I/O panel, mely szintén tökéletesen szimmetrikusan sorakoztatja fel a szokásos nyomógombokat, audió csatlakozókat és a két USB portot, mely a Vs-3-nál 2.0, a Vs-3 Advance esetében pedig már 3.0 szabványú.


[+]

Oldallapja kísértetiesen hasonlít az Strike-X One paneljéhez, a beltér pedig teljesen ugyanaz, vagyis nem meglepő módon az azonos kategóriába tartozó két széria ugyan azokra az alapokra épül, csupán előlapjuk és tetejük különbözik. Ez persze nem jelent gondot, hiszen belső kialakítása megfelel az alapvető igényeknek, egy komolyabb konfiguráció alkatrészei is gond nélkül beférnek. Adapterek segítségével összesen 6 x 2,5”/3,5”-es adattároló rögzíthető, a széles merevlemez keret szerencsére nem akadályozza a hosszabb bővítőkártyák rendszerbe illesztését, maximum 400 mm-es videokártyákat fogad.


[+]

Az alaplaptálca is megfelelő: kisebb szerelőablak és egy sor kábel bújtató rés is található rajta. A Vs-3 egyetlen 120 mm-es hátsó ventilátort tartalmaz, az Advance ehhez képest egy további 120 mm-es, kék LED-es elülső légkavaróval egészül ki.


[+]

A vételárak is az Strike-X One tagjaival azonosak, a Vs-3 és Vs-3 Advance rendre 34,99 és 39,99 dolláros árcédulát kapott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés