Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trisztan94

    őstag

    válasz Phvhun #11481 üzenetére

    Konkrétan annyi lenne a dolog, hogy themeforesten kiválaszt egy megfelelő licenccel rendelkező témát (vagy csinálok erre külön oldalt, és akkor még jutalékot is kapok utána, ha az én linkeimen veszik meg :D), azt belerakjuk, feltöltjük a tárhelyre és kész.
    Vagy a másik lehetőség, hogy lesz x darab téma, amit én megveszek extended licencben, és akkor azok közül lehet válogatni, aztán ha jön bevétel, veszek újakat. És akkor egy online felületről menne az egész, anélkül, hogy egyáltalán beszélniük kellene velem. Kifizeti kártyával vagy paypallal, a viszonteladói tárhelyből leszed egy picit, oda felnyomja a kiválasztott témás telepítést és csókolom.

    Adminfelület azért annyira nem lenne lebutítva.. A woocommerce dolgai megmaradnának, meg a WP néhány dolga, de alapvetően az összes irreleváns dolog eltűnne, vagy át lenne szabva.

    Tehát konkrétan egy 2 kattintásos webshop lenne, teljesen saját domain alatt. Nem olyan, mint azok a online weboldal készítő marhaságok. Megveszi, használja, és ezért évi kb. 60.000 forintot (nettó) fizet. Olcsó is (havi 5ezer forint), jutalékot sem kérek az eladott termékek áraiból. Mindenkinek megéri.

    https://heureka-kreativ.hu

Új hozzászólás Aktív témák