- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Egész topicban azt olvasom, hogy a 2.0-ból kivették az erősödő csengést - és gondolom, nem maradt meg az ébresztés részen sem az erősödés , ami viszont alap az 1.0-s szoftverben. (tehát : nem 1-es 2-es stb. konstans erősségű hangerővel ébreszt, hanem fokozatosan hangosodik.)
Ezek után , ha TUTI fel akarsz ébredni, nyilván nem halkra állítod a telefon hangját - azaz, ébresztéskor sem lesz halk, igaz ?
"Hangosodó csengőhangot kb. 2 perc alatt tudsz magadnak csinálni számítógépen" - NEM.
Ha úgy vettem a készüléket - sőt, még ez szempont is volt - hogy normálisan lehessen ( akár csengő, akár ébresztési ) hangerőt állítani rajta, nem azt várom, hogy a köv. szoftververzióban elrontják.Ha ez nekik nem megy, akkor vagy kenjék a hajukra a - számomra ezek után semmiképp sem megfelelő - verziót, vagy egyszerűen veszek egy olyan készüléket, ami az elvártnak megfelelően működik. Több lehetőség nem nagyon van..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
consono
nagyúr
Ne ma BadaSI debugjára gondoltam, hanem a telóéra Tudod az a *#hosszuszámsor valami. Persze lehet, hogy pont a memóriát korrektül jelzi a program
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Évácska
csendes tag
Az az igazság, hogy nem tisztítottam. 2 éjszakát volt kikapcsolva töltőn (még ezelőtt olvastam ezt) és utána helyrejött a töltés probléma. Amúgy ez a probléma azóta van, hogy felraktam a bada 2.0-t. Addig tökéletesen működött, hiszen azt is én raktam fel. Holnap kipróbálom másik gépen aztán majd írom a reakciókat!
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! -
Atomgeszi
veterán
1.2 a 2es bada nekem nem tetszett így nem raktam fel. De az 1.2est is be lehet állítani, hogy kérdezze vagy mit csináljon alapból.
Nem érzékeli az érintést. :/Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
leslieke
Jómunkásember
Egyik állítás se igaz. Frissítés közben felajánl a Kies egy mentést, ahol - többek közt - a programokat is le lehet menteni.
Az egy évnél régebben megvett programokat is vissza lehet tenni (saját tapasztalat).A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
Atomgeszi
veterán
Magyarán akkor tök mind1 mit csinálnánk Én ezt cseszhetem?
Kaptam egy cseretelefont bátyámtól egy X10 mini prot, de már most kiakarom dobni az ablakon. Rettenet ez a telefon... sírok a wave-ért. Ilyenkor jövök rá, hogy mennyire szerettem..
Ha mindegyik android ennyire buta, mint ez a 2.1 Én asszem inkább röhögve veszek egy kijelzőt[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Dhampir
félisten
Használd egészséggel!
Körülbelül 3 év Androidozás után (amiben Spicától SGS 2-ig sok minden volt) úgy vélem, hogy inkább tennének több hardvergombot a készülékekre.
Egy idő után meg lehet unni a mókolásokat, bár én nagyon bele sem mentem, mert ami jó, azt nem érdemes elrontani. A Market (illetve most már Google Play) nagy szoftverkészletében hasznos alkalmazások is fellelhetőek. Azonban hardveres igényeket is támasztván az igazán jó kamerával ellátott készülékek 100.000 Ft környékén mozognak.
Mostanra rájöttem, hogy a Google, GPS-navigátor és fingóprogramok nélkül is lehet teljes életet élni!
-
Dhampir
félisten
Vájt fülűek beleköthetnek a hangchipjébe (az első SGS és az SGS III vagy a Note 2 Wolfsont kapott), de kamerában és egyebekben nagyon jó telefon.
Nekem is fontos a kiváló kamera, akinek csak egy telefon kell, az vegyen egyszerű mobilt.
(#16392) gelbelex
Az Ace ráadásul sokáig drága is volt a tudásához képest.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Épp említeni akartam, hogy lent vannak az antennák DE lehet, hogy RetepNyaraB kolléga egy terminátor és neki jobban árnyékol a keze (bocs a viccelődésért, nálam nem volt sosem GPS gond, szerintem leslieke meg én vagyunk az egyetlenek...)
Duvi-val teljesen egyetértek, a mai napig hiányzik a teló designja, az alu ház, stb. A kamerát én kevesebbet használom, de aryes gondolm azt sírja vissza... Rendesen odatette magát a Samu az első Badás telóval, kár, hogy azt hitték elég a "vas"...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest