Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
onexer
csendes tag
sziasztok. most voltam a 220 as boltban hátha a kezembe foghatok egy xtab70 est de nem sikerült..
Helyette valami yamoto csudát adtak a kezembe, aminek egyadta concord 7020 kinézete volt.
na szoval technikai adatokrol nem irok mert nem érdemel szót
a pozitívum h megérezhettemm mekkora is a 7". bár a kijelző felbontása es a kapacitív érzékenysége.... hát nem volt megyőző. a fényerő maxon volt de a zte blade-emhez képest a minimumon pislákolt. ha levettem minimumra akkor szinte elsötétült.
No röviden ennyit.
Esetleg volna valaki pesten aki szánna rám pár percet hogy kézbevehessek egy wayteq 70 est? holnap du. érnék rá.
KösziMotorola MotoG5 plus / ZTE Blade / Wayteq Xtab-70 / Dell Mini 1010 / Zte Blade 3 / Asus P8H77-V LE
-
onexer
csendes tag
válasz olajbogyo #3937 üzenetére
szia.
esetleg nézd meg a telón a wifi beállításainál nehogy hideolva/rejtve legyen az ssid. más ötletem most sajnos nincs.
de mégis, esetleg még nézd meg lehet e állítani b/g között, csatornát tedd másikra ijeneket probálgatnék.
sok sikert.Motorola MotoG5 plus / ZTE Blade / Wayteq Xtab-70 / Dell Mini 1010 / Zte Blade 3 / Asus P8H77-V LE
-
onexer
csendes tag
BUÉK!!!
Sziasztok.
Szerintetek most januárban fog lejjebb menni az ára? (új nak)
Szeretnék venni eggyet, de gondoltam kérdezek előtte
KŐsziMotorola MotoG5 plus / ZTE Blade / Wayteq Xtab-70 / Dell Mini 1010 / Zte Blade 3 / Asus P8H77-V LE
-
onexer
csendes tag
Sziasztok. Kaptam egy nagyon érdekes válaszlevelet a mobilprofiPONThu -tól.
WayteQ xTab-70 árak
Akciós csomag
1 év garanciával 41.990 Ft /db-tólNormál csomag
1 év garanciával 50.990 Ft /db-tólPrémium csomag
1+2 év garanciával 54.990 Ft /db-tólAKCIÓS csomag:
- Ázsia piacra készült - az európainál lényegesen gyengébb minőségű - ANGOL nyelvű készülék, doboz és tartozékok nélkül. (ANDROIDOS KÉSZÜLÉKEK ESETÉN 1.6-OS VERZIÓ FÖLÉ NEM FRISSÍTHETŐ!)
- Rendelési idő: 1-2 hét (HongKong-ból érkezik)
- Garancia: - 1 év teljeskörű garancia
- Javítás esetén a készüléket a HONGKONG-i szervíz javítja
- A javítás átfutási ideje minimum 8 hétNORMÁL csomag:
- Egyéni felhasználói csomag!
- Európai piacra készült, jó minőségű, MAGYAR nyelvű készülék, dobozzal, minden gyári tartozékkal együtt.
- Rendelési idő: 3 órán belül (raktárról elérhető)
- Javítás esetén a készüléket a NÉMETORSZÁG-i szervíz javítja
- A javítás átfutási ideje 2-4 hétPRÉMIUM csomag:
- Több garancia! Gyorsabb ügyintézés! Egyéni felhasználó csomag!
- Európai piacra készült, jó minőségű, MAGYAR nyelvű készülék, dobozzal, minden gyári tartozékkal együtt.
- Rendelési idő: 3 órán belül (raktárról elérhető)
- Javítás esetén a készüléket a BUDAPEST-i szervíz javítja
- 2 év kiterjesztett szoftver frissítési garancia.
- 2 év kiterjesztett javítási garancia (csak anyagköltséget fizet, javítási költséget nem!)
- A javítás átfutási ideje 1-3 hétKonkrétan az AKCIÓS csomag Érdekelt!.. volna de ha ilyeneket írnak.... Lehet ilyet? Doboz és tartozékok nélkül.... Meg NEM FRISSÍTHETŐ...
Vélemény? Valaki esetleg vett töllük??
Motorola MotoG5 plus / ZTE Blade / Wayteq Xtab-70 / Dell Mini 1010 / Zte Blade 3 / Asus P8H77-V LE
-
onexer
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta vagyok boldog tulaj egy Xtab-70 es nek.
Tervezek majd egy kis videót csinálni egy kis tapasztalattal megfűszerezve. A linket természetesen közzéteszem itt is
További kellemes napot!Motorola MotoG5 plus / ZTE Blade / Wayteq Xtab-70 / Dell Mini 1010 / Zte Blade 3 / Asus P8H77-V LE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest