Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mi van megjött Godzilla!
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
milkabrams #18 üzenetére
Pénz ide vagy oda, később megbánhatja az ember. Nekem a fülem bánta...
-
-
milkabrams
őstag
válasz
Dwayne Hicks #17 üzenetére
saját m4 red dottal, m16a2 és elég pénz a lőszerre, szóval nem gond a pénz
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
milkabrams #16 üzenetére
...800? költhet majd sokat izületi gyógyszerekre.
-
milkabrams
őstag
válasz
Dwayne Hicks #15 üzenetére
bocs, ez az elromlik szarkazmus akart lenni, az m4 sem olyan megbízhatatlan mint mondják, beszéltem a Budakeszin lévő lőtérről egy emberrel és mondta hogy kb 800 lövést adott le egyhuzamban m4 gépkarabéllyal akadás nélkül
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
milkabrams #14 üzenetére
...az orosz fegyverek elèg strapabírók... Ak63-t csettingettheti az ember orvèrzèsig...
-
milkabrams
őstag
válasz
IgnisFatuus #10 üzenetére
ja, kiveszem a tárat, felhúzom elcsettintem és elromlik. Szerintem nem akarták hogy kopjon a fegyver mert az elkövetkező 60 évben nem kapnak újat. Viszont a 10-12 éves kislányra nem szóltak mikor az .50-es géppuskával "játszott".
-
Zolik
senior tag
az egyik ismerősöm Győrön van mint hivatásos. kérdezgettem, hogy meséljen már mit csinálnak, hogy telik a napjuk.
sajnos lesújtó volt amit hallottam. kb bent ülnek egész nap a laktanyában, takarítanak, sepregetnek az udvarban, átszámolják a felszereléseket, néha kicsit szaladgálnak, a műhelyben szinte folyton bütykölnek valami gépet a szakik mert szinte semmi nem jó, ami van az is még a kádár korszakból maradt itt. új és modern cuccuk szinte alig van 1-2.. mert nincs rá pénz. Amiket az ilyen "showk"-ra visznek, meg kocsiztatják az országban csupán látszat, hogy lássák a választó polgárok hogy ilyenünk is van. sok mindent elmond arról, hogy a meglévő tartalékos cuccuknak (ami folyton náluk kell legyen) szinte mindnek lejárt a szavatossága.
a fizetésük is sajnos alig több mint a nagy átlag.
akik ki jutnak külföldre azokat szépen megfizetik, de akik az országba maradnak azok ne számítsanak semmi jóra.és a végére: rendőr ismerősöm lent volt a migráns cirkusznál a déli határon, beszélgettek a katonákkal és mint kiderült a katonák fegyvereiben üres tárak voltak (na nem azért hogy nehogy lövöldözni kezdjenek), mert nem volt már pénz lőszerre...
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
milkabrams #8 üzenetére
Aki ért hozzá, az el is tudja rontani!
-
milkabrams
őstag
idén a szentesi laktanya nyíltnapra is kivitték ezeket a cuccokat, ránkszóltak (végzős fegyverműszerész hallgatókra) hogy ne vegyünk le az asztalról a minimi golyószórókat és ne piszkáljuk az m4-es gépkarabélyokat
-
Csabulator
tag
Tegnap és ma este is láttam ezt a harckocsit elvonulni az úton 2 kísérő járművel. Nem teljesen értettem, hogy ez most miért meg honnan, meg mi van, de most már minden világos.
-
YUNG BYRD
újonc
Olyan jó lenne tagja lenni a KMZ-nek,de sajnos nemtudok jelentkezni a Honvédségre.
-
apatyas
Korrektor
Mi volt az a kis kerekes-'
lánctalpas' gumifogas jószág? Távirányítható bomba/taposóakna piszkáló? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj megmutatta, milyen a katonaélet.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- Háztartási gépek
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest