Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrlujoak

    veterán

    válasz njnl #3464 üzenetére

    Épp a minap vettem észre, hogy a folyamatosan, lassan már egy éve használt ray-em akkukapacitásának csökkenése már megfigyelhető.

    Ez majd' egy év használatot jelent, gyakorlatilag naponkénti töltéssel, hiszen ritka volt az a pillanat, hogy nap végére a 44-45%-os akkura nem töltöttem rá, és másnap vittem melózni...

    Szóval gyakorlatilag naponkénti töltéssel mostanság észrevettem, hogy 100-ról rendkívül hamar leesik 94-95%-r a a töltöttség, miközben gyakorlatilag semmit nem csináltam a ray-jel.

    Kizárva a lehetőségét, hogy app, vagy a teleszemetelt ICS okozza a jelenséget fullra gyalultam, és újrahúztam a rendszert. Így tisztán is ez a szituáció.

    Ebből annyi szűrhető le, hogy akár egy éves, naponkénti töltési ciklus sem fogja túlzott mértékben tönkretenni az akkut, nem kell emiatt aggódni.

    Tény, a beépített akksi hátránya, hogy kevésbé felhasználóbarát a cseréje, de megoldható, és szerintem egy 150-200 ezres modellnél a tulajnak is van annyi "feles" pénze, hogy a cseréért egy minimális munkadíjat is fizessen, majd 1-2 év múlva.

    Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák