-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TarMaster
csendes tag
válasz haligali72 #36794 üzenetére
Szia! Haligali72!
Ezt találtam és használtam megoldásként:
"Flash with Odin - When the phone restarts, make sure you hold VolumeUp+Home, otherwise the boot will detect the new recovery and put the factory one back automatically, but if you go directly into recovery after the flash, TWRP will patch the ROM and it will be fine from then on."
Vagyis amikor TWRP telepítés után a telcsi elindul,tartsd nyomva a HangerőFel + Home gombot (ez a recoverybe-lépés bill. kombinációja). Ellenkező esetben a rendszer visszarakja a gyári recovery-t.[ Szerkesztve ]
-
rstwingo
tag
válasz haligali72 #36803 üzenetére
Miért ne müködne, minden működik rendesen
Töröld a widgettet és tedd ki még egyszer, csak ne nagyítsd felUgye tiszta telepítéssel csináltad, full wipevel
-
rstwingo
tag
válasz haligali72 #36812 üzenetére
Az érdekes, mert nálam is meg a barátomnál is tökéletesen működik a rom
esetleg próbáld meg a legutolsó XEH 4 fájlost feltenni odinnal és utána recovery és a rom
4 fájloshoz picit feljebb ott a samfirm amivel letudod tölteni -
SteveJobs
őstag
válasz haligali72 #36816 üzenetére
Állítsad 3g-re úgy próbáld meg a térerőt.
-
zho-lee
addikt
válasz haligali72 #38658 üzenetére
Ha custom romod van, akkor van custom (TWRP) recoveryd is?
Akkor azzal csinálj Wipe dalvik, Wipe cache, és reboot, jó hosszan"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Massmurderer
őstag
Ilyen portolt romokat soha nem szoktam feltenni.Még anno note 2höz is voltak hasolók,de topickba akik probálták,panaszkodtak sokan hogy ez-az nem jó.Gyárival mi a gondod hogy nem azt használod?
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz haligali72 #38662 üzenetére
Sajna egyet se probáltam.Nekem gyári van.Semmi bajom vele.
-
amoledus
aktív tag
Kokanyolt romokkal sosem biztos a mukodes , plusz ha rossz/"tuning" kernellel hasznalod a telot is kinyirhatod , a mi szervizunkbe is hoztak oc kernelest doglott alaplappal-elszallt imei szamost-forrosodo/wifi kapcsolatot bontogato stb csodaszoftverest,ugyhogy csak ovatosan ,legjobb a gyari fuggetlen rom !
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
gabor_b
tag
válasz haligali72 #38803 üzenetére
Egy próbát megér.
-
dancsuri
veterán
válasz haligali72 #38803 üzenetére
ezek közül mind lejön(ne) nekem
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
osztszoroz
aktív tag
válasz haligali72 #38821 üzenetére
köszi.megnézem
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest