Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t181

    senior tag

    Sziasztok!
    Tudom eltérnek felhasználási szokásaink, de jó támpont lehet: Google Drive mappa, 3 megosztott képernyőképpel. Remélem így mindenkinek megfelel. ;]

    Resurrection Remix-et használok, arter kernelével, nagyon jó kombináció. Slack-en egy srác megosztott egy videót, amiben megmutatja mit változtatott az interactive governor-on, ezeket megcsináltam én is és egy álom. Privacy Guard-ben megtiltottam a Google Play Services-nek, hogy felébressze a telót, illetve Greenify-ben bekapcsoltam, hogy képernyő kikapcsolás után Doze-oljon. Ennyi a mókolás.

    Auralux 2-vel, Crisis Line-nal és Nonograms Katana-val játszottam, neteztem, kamera appokat tesztelgettem. Titanium Backup 95 appot állított vissza, köztük: Chromium, Gmail, G+, Instagram, fb Messenger, Slack, Snapchat, Twitter, UC Browser, WhatsApp, XDA, XDA Labs, Apus Browser. Talán ezek azok, amik beleharaphatnának az akksiba, ébren tarthatnák a telót, de nem tették, pedig mindet használtam. Ha jól emlékszem egy kicsivel több, mint fél órát volt ébren.

    szerk.: a Battery Saver-t Én kapcsoltam be direkt 9%-nál.
    szerk2.: Ez van fent másodlagos rendszerként, de úgy érzem többé nem lesz bebootolva az elsődleges. :D

    szerk3: (#8447) sto1911: remélem az imgur nincs. :D

    [ Szerkesztve ]

    Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

Új hozzászólás Aktív témák