- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz tailor #14479 üzenetére
nincs mit!
az viszont biztato jel lehet, hogy a bank nem latja a kerest, mert akkor az ms hatha tud vele valamit kezdeni. eddig foleg az volt a jellemzo, hogy a bank latja a kerest, de nem tudja feldolgozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
válasz btudos #14492 üzenetére
megnyugtatlak, ugyan azt linkeltem. milyen bongeszot hasznalsz? szerk.: jol van, akkor a chrome meg az ff mondjon le.
(#14493) zoo8800: jol van, mar azt hittem, hogy csak en vagyok helikopter.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Facebook notification trouble with the "Me" tile?
hadd ne mondjam, hogy mit gondolok neha az fb-rol...
-
Воланд
titán
válasz G4RWIN #14554 üzenetére
esely az mindenre van. a problema az, hogy az adobe szarik a wp-s programjara, alternativa tudtommal pedig nincs.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
en is igy csinaltam az elejen. most mar nagyjabol tisztaban vagyok vele, hogy mennyi bongeszes mekkora adatforgalommal jar es ritkabban nezem meg az oldalon (magenta), hogy hol is tartok.
-
-
Воланд
titán
válasz Maateeo #14614 üzenetére
a havi 500 megat meg nekem sem sikerult tullepnem, pedig en is nyuzom eleg rendesen, de a yt-t kerulom, ami erdekel video azt megnezem gepen hd felbontasban. netradio meg neha elofordul, de az sem jellemzo.
-
Воланд
titán
válasz Maateeo #14617 üzenetére
"Igazából azt lenne jó tudni, hogy a telefon idle módban mennyit emészt fel magától egy hónapban. (értem ezalatt a frissítéseket, szinkronizációkat stb.)"
hat erre csak megkozelito erteket tudok mondani, ami nem mervado, mivel fugg a hasznalt alkalmazasoktol, e-mail postafiokoktol, stb. kb egy-ket megara jon ki egy nap, amikor csak leteszem a telefont az ejjeliszekrenyre es nem hasznalom. raadasul ilyenkor a wifi be van kapcsolva, de nem tudom, hogy mennyire hajlando ilyenkor felmaszni arra.
-
Воланд
titán
válasz Maateeo #14621 üzenetére
elmeletileg felfuggeszti, gyakorlatilag meg futtotam mar bele olyanba, hogy bekapcsolt wifi ellenere mobilneten kezdett el frissiteseket letolteni. edge volt, eszrevettem a sebessegen, kicsit hagytam, hogy ellenorizni tudjam a szolgaltato webes feluleten es tenyleg csokkent a felhasznalhato adatmennyisegem.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz Ateszzero #14692 üzenetére
hat de minek zarjam be, ha egyszer elfer? eleinte en is mindenbol kileptem vissza gombbal, most mar csak megnyomom a win gombot es kesz.
-
Воланд
titán
válasz pushalias #14716 üzenetére
lg optimus 7-en is van dlna, meg a htc-ken, meg az ujabb samsungokon (sot az omnian is van, csak valami buhera kell hozza).
-
Воланд
titán
válasz kliszi #14735 üzenetére
vasarlaskor kerni fogja a bankkartya adataidat, azt meg kell adni. aztan vagy sikerul beregisztralni a kartyat, vagy nem.
-
Воланд
titán
-
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz legiaap #14750 üzenetére
hat az kimaradt (vagy mar elobb kiszedte es elfelejtette visszatenni).
ugy nez ki, hogy nincs.
ez lesz a divat. marmint a microsim. az unibody haz miatt meg csak igy lehetett megoldani."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Darellus92 #14758 üzenetére
igen, letezik.
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #14761 üzenetére
jelen esetben a fules kihagyasaval csak annyi a problema, hogy en meg nem talaltam olyat, ami jol szol es vannak rajta kezelogombok, amik mukodnek is. aztan lehet, hogy csak en nem keresgeltem eleg kitartoan.
-
Воланд
titán
válasz Alexios #14803 üzenetére
"viszont ha ilyesmi hátterek lennének benne, akkor talán a háborgók is megnyugodhatnának picit"
persze. ki sem jott meg a win8, de mar neha megy a "miert csak fix hatter van a start kepernyore? "
ettol fuggetlenul ilyen elore definialt grafikakat en is el tudok kepzelni, csak a lapkakat ne nagyon piszkaljak ilyen hulye effektekkel.
-
Воланд
titán
válasz tdd587 #14828 üzenetére
elo lapkak meg a notification bar....
inkabb csinaljak meg azt, hogy a push uzenetek csak felhasznaloi interakcio, vagy x ido utan tunjenek el a felso savrol.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest