Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • N.E.R.O.

    tag

    Tisztelt fórumtársak,

    Pár hete lecseréltem a szeretett 16th telefonomat egy akció keretében egy 16T-re.
    Tőszavakban, végre nappal is jól olvasható kijelző, kicsit jobb lett ujjlenyomat olvasó, 256Gb UFS3.1 tárhely és ami nekem a legfontosabb volt 4500mAh-s akksi. Érzetre nagyon más annak ellenére hogy fizikailag alig nagyobb. Valahogy a vastagsága miatt kicsit bumfordibnak érződik de három hét alatt megszoktam már. Mikor kezembe akad még a 16th meglep, hogy mennyivel kis karcsúbb, kezelhetőbbnek érződik. Viszont az új végig bírja a napot töltés nélkül is...

    Viszont a telefonnal együtt a global romot a kínai bétára cseréltem.
    A Google csomag gombasm hozzászólása alapján plusz némi próbálkozással sikeresen települt.
    Akinek notifikációs meg nem jelenési/érkezési problémái vannak azoknak a megoldás a "Security" app-ban található. Azon belül a "Backgroung processes"-ben engedélyezni kell (allow running in background) az Android System WebView-t, a Google-t, a Google Play Store-t, a Google Play Services-t, a Google Services Framework-öt, és minden olyan appot amitől szeretnéd, hogy megjöjjenek az értesítések. Utána egy újraindítás és kész is.
    Nekem ezután már megjön minden amit használok, Gmail, Messenger, Skype, Steam, stb.

    Ezen felül volt még itt valaki (bjames) aki hiányolta a Netflix-et a kínai romból. Erre is találtam megoldást egy moddolt APK formájában.
    Felmásolni telefonra, engedélyezni az ismeretlen forrásból való telepítést, telepíteni, bejelentkezni és lehet nézni. Frissülni nyilván nem fog, de van és működik.

    Tapasztalatok alapján teljesen használható, a kínai vackok nagy részét gond nélkül le lehetett szedni, az a 3-4 ami marad sok vizet nem zavar. Sebesség számomra teljesen kielégítő, fagyással eddig nem találkoztam még. Mondjuk a fényképezőn lenne még mit csiszolniuk érzésem szerint...

    Hirtelen ennyit szerettem volna így kiírni magamból,
    További szép napot mindenkinek. :R

Új hozzászólás Aktív témák