-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz TTTotya #14014 üzenetére
Most ki próbáltam nálam megy a Primo. Nem warez a primo,ha jelezni akarnád mivel a Playen meg vehető 15000 Huf és 4X en fut. Próbálj meg másik telepítőt mondjuk 1.3 ast. A Mobilism nevű oldalon minden segítséget meg talász igaz regisztrálni kell a letöltésekért.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz TTTotya #17774 üzenetére
érdekes...most hogy újraraktam megy rendesen,vagyis egy esetben elkezdte megint csinálni,de az gps test app bezárása,majd újra indítása után pár másodperc volt....mi lehet...ööö amúgy a gps test progiban más ikonja van a glonass műholdszámnak és úgy tűnik használja a számításhoz...én amúgy a gps status progira gyanakodtam,mert pl ez a másik app több műholdat lát ugyan ott(kb 11/16 az arány)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Noys187
tag
válasz TTTotya #17782 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne 4EXT Reco 4x-re A ClockWorkMod csapatnak van egy Touch-Reco-ja, bar a TWRP is Touch, de azt nem igazan ajanlom, mert volt mar vele gondja par felhasznalonak. De gondolom nem csak a Touch miatt kedvelted meg a 4EXT-et.
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
rizso
addikt
válasz TTTotya #18008 üzenetére
Kerestettem en a teloval frissitest, de nem talalt (Ausztriaban vettem, SWS kod van a dobozon). OTA is kijott mar, vagy extra programmal lehet ra feltolni?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mitya2010
csendes tag
válasz TTTotya #21500 üzenetére
Ebből kb. semmit sem értettem Ennyire nem szoktam belemászni a telefonom lelki világába Igazából az érdekel vigyem-e vissza ezzel a hibával, vagy ez ilyen? Előtte egy Galaxy Minim volt, azt 100%ról indult mindig az elmúlt fél évben gyengült 98%ra. Ez a telefon pedig 2 hetes és már 96%-ról indul és kicsit parázok. Egyébként az egy napos üzemidőt tudja, szóval remélem semmi baja.
-
Rosszfiu1981
tag
válasz TTTotya #23117 üzenetére
Én használtam miui v5 4.2.2 komoly játékok nem szeretik rr3 de zenében multimédiás dolgokban szuper főleg a zenelejatszo és a színei nagyon szép elenkek ram kezelés lehetne jobb valamikor csak 60-90mb szabad marad, és a kijelzo sarkai ketekitettek minden alkalmazasban játékban
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest