Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa134

    addikt

    válasz Coc@s #2531 üzenetére

    Sajna nincs. Nekem jó a hangja. Tedd fel újra, nincs jöbb ötletem.

    hsrasus
    PIN: a BB készüléked egyedi azonosítója. BB telók tudnak egymás közt erre a PIN-re üzenetet küldeni. Az az indonéz üzenet többeknek jött, valami spam vagy rendszerhiba lehet. Az üzenet a BB hálón megy át, de amúgy olyan, mint egy sms. A PIN-ed a készülék dobozán lévő címkén, illetve a Beállítások/Névjegy/Hardver menü alatt látható.

    BBM: a BB-k chat programja ha úgy tetszik. Chat, voice chat (mostmár), meg egy csomó minden egyéb funkció. A különbség a többi hasonló progihoz képest, hogy BB Pin alapján azonosít téged, tehát ha van BB pin-ed, vagy tudod másét, fel tudod venni a kapcsolatot. Nem email, vagy regisztráció(pl Skype account) az alapja. Csoportokat is kezel. Ha nincs BB-s ismerősöd, az sem baj, a 7végén elérhetővé válik a BBM androidos és iOs-es verziója, azaz másokkal is tudsz majd BBM-ezni (ha telepítik az appot - bár nme tudom, más telókon hogy lesz a kapcsolatfelvétel BB Pin hiányában). A legjobb ilyen jellegű app!

    Van egy BB10-es BBM csoport, ahol jópáran vagyunk. Küldd át a BB Pin-ed privátban és megpróbállak felvenni (a limit közelében van a létszámunk) ha akarod. Akkor meg fogod ismerni a BBM-et és rájössz milyen jó.

    [ Szerkesztve ]

    Avanti Roma

Új hozzászólás Aktív témák