Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Revolit
senior tag
1.8 és 3 m közötti távolságban helyezheti magát kényelembe az ember a tévé előtt. A kérdésem az lenne, hogy megfelelő lenne egy pana 42c, vagy 1.8 m-ről már elég gáz ez a felbontás? (Mivel lapos tévé, bepasszírozhatom a falhoz, és akkor mondjuk 2m a min távolság )
Vagy esetleg tudtok ajánlani valami más best buy-t 100k körül?
-
Revolit
senior tag
válasz GeneraL_XTX #46190 üzenetére
Akkor gyors kérdés:
Most egy árban van a 43D50 és a 42C3, melyiket vegyem? -
Revolit
senior tag
válasz DM-Fan #46208 üzenetére
Köszi a választ. 1" először nem hangoztt olyan soknak egyébként, de ekkora méretnél azért már valami [link]
Plusz a beépített lejátszója jól jönne, bár elvileg tervezem egy HTPC építését, akkor meg ugye tök fölösleges.Viszont ha Pana képe szebb, akkor valószínűleg annál maradok.
kornelka: 3 év gari van rá mindenhol ahol néztem, de szerintem a 42c3 elé régóta 100k-ért kapható.
-
Revolit
senior tag
válasz GeneraL_XTX #46220 üzenetére
Én mindkét tévét 3 év garival láttam
-
Revolit
senior tag
Ennyi... tegnap még 3 év gari volt p42c3-ra, ma már csak 2 mindenhol... szóval akkor Samu lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
Samsung PS43D490 mennyire jó 3D-re? Kicsit keveslem a HD-Ready felbontást a 3D-hez. De ha élvezhető, akkor talán azt a +25k-t megéri a 3D, vagy nem?
-
Revolit
senior tag
válasz n.dani #46413 üzenetére
Igen, a 450-hez képest értettem. Közben megnéztem, szemüveg nme jár hozzá, ami 15k/darab... ennyit erről Viszont ennyire jobb a 2d képe, hog megér +25k-t? A +1 HDMI engem hidegen hagy, 2 is bőven elég (upc set-top boxán nincs is HDMI kimenet, jelenlegi DVD-n sem, szóval még sok is... HD filmeket vinyoról kapja majd, később meg talán HTPC)
Az a baj, hogy még mindig igen kevés a 3D tartalom, úgyhogy túl sok értelmét nem látom a 3D-nek, félek hamar elvesztené a varázsát...
-
Revolit
senior tag
Ma hoztam haza a samu ps43d450-es tévét. Most látom, hogy legfelső sor, és a jobb oldalon 4 sor állandóan fekete, azon nincs semmilyen kép, akárhogy nagyítom/nyújtom az adást. Ez normális, vagy létezne, hogy 5 teljes sor sem működik a plazmán?
Továbbá mi a különbség a samu T-MST4DEUC-1026.0 és T-MSV4DEUC-1006.1 szoftvere között? ps43d450 tévém van, és az oldalán mindkettő letölthető. Felrakhatom bármelyiket? Jelenleg az MSV4DEUC-1005 van fenn egyébként.
Meg esetleg nem tudnátok mutatni egy oldalt, vagy mondani egy jó beállítást kiindulópontnak? Valahogy nem akar összejönni egy jó kis beállítás
Bár ha nem normális dolog, hogy jobb oldalt nem működik 4 sor (bal oldalt szélig megy, meg alul is), akkor azt cserélik? -
Revolit
senior tag
válasz DM-Fan #46495 üzenetére
HDMI forrást most hirtelen nem tudok varázsolni, max gépről, csak akkor oda kell rángatnom, de USB-re raktam teszt képeket, és azokkal is ez van (1024*768-as felbontású képek)
Megnéztem, felül az 1sor mégis van, viszont alul sem megy 4 sor. Tehát jobb oldalt és alul 4-4 sor egyáltalán nem működik. Ez nem tudom mennyire normális?
Meg teljes piros képnél egy egész sor lila színű, a többi színnél rendben van.Mind a két említett szoftver a tévé oldalán van egyébként, de egy betűben eltérnek (meg verziószámban).
-
Revolit
senior tag
válasz GeneraL_XTX #46500 üzenetére
Köszönöm Neked is meg DM-Fan-nak is a válaszát. Elég furcsa dolog történt. Nézegetem ugye folyamatosan, és először feltűnt, hogy "csak" 2 sor nem világít jobb oldalon. Mondom biztos félreszámoltam, mert ugye pont a függőleges sorokat nehéz pontosan számolni. Most viszont az világít az összes... mind adás mind tesztképeknél. Tuti-biztos hogy ott nem világított mindegyik oszlop, most viszont igen. Na ez érdekes... alul továbbra sem megy a 4 sor viszont... Akkor azt cserélniük kell? Madaras tescoban vettem, utolsó darab, már csak a kiállított darab volt. Remélem nem azt fogják majd odaadni...
Service menüre ez még érvényes a 2011-es modellekre is?
# Turn on the TV on and select the input that you want to adjust.
# Turn the display off.# In quick sequence on the remote press:
{MUTE} {1} {8} {2} {POWER} buttons.# The TV will turn On with the Service Menu displayed.
ADJUSTMENT - TEST PATTERN - SET OPTION BYTE - FACTORY RESET# Select the function and use the {VOL+} button to enter.
# Save settings and exit by pushing {MUTE} twice then {POWER}.Szerk.: Már alul is "csak" 2 sor nem megy... én diliztem be, vagy ez mi?!?!
[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
válasz DM-Fan #46503 üzenetére
Koszi. Service menu is bejott (koszonom as kodpt a masik kolleganak), panel time (vagy mi) 2ora, tehat ez nagyon be sem volt kapcsolva. Az tuti, hogy nem ment tobb sor sem, de mar "csak" 2 nem volt jo. Erdekes. Most nem tudom tovabb tesztelni, de ezek szerint mar a sorhibaert is cserelniuk kell. Az a fura, hogy nem a piros sor lila, hanem ugye minden sor kozott van egy fekete sor is. Na, itt az egyik fekete sor hepyett ilyen lilas sor van, de csak a pirosnal.
-
Revolit
senior tag
válasz madgie #46584 üzenetére
Jaja, nekem is tele vannak ragasztva fekete szigszalaggal az elektronika kütyük
Ráadásul ugye tényleg divat lett a kék led, ami a lehető legidegesítőbb választás ilyen szempontból... egy picsányi led képes az egész szobát bevilágítani olyan erős... van amire 2 réteg szigszalag is kellett
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest