Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz DM-Fan #29855 üzenetére
Nem kell megfordítani, a vevőnek jellemzően pénze van, meg sejtése, hogy mit szeretne, és kb itt véget is ért a nagy átlag, a kereskedőtől szeretne infót, hogy menyit vittek belőle, mennyire javasolja, mennyit kellett javítani belőle, melyiknek jobb a kezelése, stb. Ezért van a kereskedő. Persze vannak olyanok akik már konkrétan tudják a típust, a feltételeket, és úgy mennek oda, hogy a fejükben minden rendezve van. Azonban a nagy többségnem még mindig nincsen fogalma a 72 órás pixelgariról (lásd samsung e-mail valamelyik nap amire többen is reagáltak, és egyik se úgy, hogy "ja hát ez eddig is így volt) és még sorolhatnám. Egy kereskedő a telefonban 2 mondat után nem fogja a nagy többségről (kivételek mindig lesznek) eldönteni, hogy totál képben van-e mindennel, vagy csak sejt valamit, éppen ezért kell neki, mint kereskedőnek minden feltételt és lehetőséget közölni. Lehet, hogy ha Te nem kérdezel rá a kiszállításra, akkor Te is az irodában akartad volna megnézni, erre neki kell felkészülnie. Ezt nem mostam és nem is akartam összemosni a korrektséggel, a két dolog vagy egy és ugyanaz (mert korrekt a kereskedő és közli előre hogy mi az amit meg tud oldani) vagy mert nem korrekt a kereskedő (nem közli előre, hogy mit tud meg mit nem). Pont ezért mondom: a jó kereskedő nem hagy támadási felületet. A jó kereskedő előre közi magától, hogy merre hány méter, mert utána a hozzá nem értő vevő problémás vevő lesz. Mivel én is kereskedelemmel foglalkozom sok sok éve, hidd el, nem kell elmondani, hogy lehetett volna másképp csinálni a vevő részéről is, nem, nem kell megvárni, míg a vevő találgat, sejt, kombinál. Nagyjából tudja mit akar, elé teszed tálcán azt amit tudsz produkálni, az összes feltétellel együtt, és nincsen félreértés. Ha tudok valamit azt el kell mondani, ha nem tudok valamit, azt is el kell mondani.
És végezetül pont azt mondtam, hogy ha 5-10-20 éve kereskedő, nem hiszem, hogy nincsen képben ezekkel. Ennyi.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest