Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DiabloCorsa

    őstag

    Néhány infó a 2.3.1-es verzióról.

    Több hibát mutat IE 6 használata esetén. Ezek láthatók a hivatalos demo oldalon vagy itt is: http://pasztoy.hu/demo_utf8/create_account.php

    Bal felső sarokban a Kategóriák box (Categories) hibás a hivatalos oldalon és itt is: http://pasztoy.hu/demo_utf8/index.php

    Hibásan jelennek meg a kis ő betűk is. Mind a 2 oldal UTF-8 kódolású.

    Ezen az oldalon, mely ISO kódolású, a create_account.php betöltődik, működik IE6-al is, az ő betűk itt is hibásan láthatók. A kategóriák box hibája stílus hiba, mely más sablonoknál nincs, tehát a hiba javítható. Ezen az oldalon több féle sablon is kipróbálható.

    Feltettem oldalamra az ISO-8859-2 (latin) és UTF-8 kódolású változatot is. A fenti hibák figyelembe vételével kérem, aki teheti próbálja végig mind a 2 oldalt, talál-e hibát, melyet nem írtam. Főleg a magyar szöveg megjelenésére, hibájára vagyok kíváncsi.

    Firefoxal, IE-7-el az ő betűk jól láthatók és create_account.php oldal is működik.

    Előre is sok köszönet mindenkinek, aki segít az esetleg még lévő hibák javításában! :R :R :R

    Ha telepítjük az osc.2.3.1 verziót, adatbázis létrehozásnál kell eldönteni, kiválasztani milyen kódolású áruházat szeretnénk. Szolgáltatónál az adatbázis többnyire már UTF-8 kapcsolat egyeztetéssel jön létre. Ez jó. Adatbázis létrehozása után az üres adatbázison kattintsunk a Tevékenységek gombra. Ha az Egybevetést latin1_swedish_ci-re állítjuk, tábláink latin kódolással jönnek létre és használhatjuk akár korábbi adatbázisunk több tábláját és a meglévő áruházunk személyre szabott, módosított magyar nyelvi fájljait is. Használhatjuk a termék export-import vagy csv bővítményt termékeink tömeges kezelésére. Elküldött levelinket mindenki helyes formában, jól látható ékezetes magyar betűkkel tudja majd olvasni.

    [ Szerkesztve ]

    Diablo. Ha gumira van szükséged ...

Új hozzászólás Aktív témák