- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Utoljára az volt hogy, munkahelyet váltott és emiatt keveset tudd itt lenni. Mert fel kell venni az ottani légkört.
Aztán lehet tévedek. Mint mindig..[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
Fityot és a karavánt is megtankolva, nem tudom ki mit használ. Jelenleg az OMW-hez járok és 95-ős Maxxmotion tankolok. Most használom másodjára és az elődhöz képest azt vettem észre ,csendesebbek lettek, kevesebbet is fogyasztanak, és mint ha jobban is húzna.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Azt hittem kicsit kevesebb van.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz diablo1984 #67859 üzenetére
Ez nem is olyan vészes. Nekem a kormányon lévő baloldali három gomb van. Csak tudnám hogy mire valók...
Másikat tudom, jobboldali az a csatorna kezelő,váltó,hangerő szabályzó. Vagy ép aux kezelő.[ Szerkesztve ]
-
-
Kinek mi a komplikált.
A víz hőfokot két -három gombnyomásra.
A klíma hőfok pedíg a tekerővel vagy annak megnyomásával.
Állításához (fej,törzs,láb irányításra) sem komplikáltabb.Nem vagyok egy technikai zseni, de ezek Számomra nem okoztak soha fejtörést sem kihívást az első percektől.
Igazából azt tudom javasolni,keres egy H astrát és tapasztald ki neked menyire kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nekem nem lenne szívem megbontani a középkonzolt, hogy egy nagy kijelzős GPS rakjak bele. Igaz ez én vagyok. Nekem van egy Navon 670P Plusom. én azzal bőven elvagyok .
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz urban racer #67948 üzenetére
Meggyőző gépezet.
-
válasz lsebestyen #67978 üzenetére
Én Unixos vagyok. De régebben írtam hogy miért.
Fagyállóról most nem tudok nyilatkozni. Mert ami benne volt, ki lett mérve a benzinkútnál, és mondták hogy felesleges lenne még cserélni.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz lsebestyen #68006 üzenetére
Nevetséges , mint szerviz, mint a tulaja egyaránt.
-
Az 1.3 CDTI H Astra az volt a top 20 rossz motorok között igaz? Vagy én emlékszem rosszul?
zohen
Én ezeket nem választanám
Az 1.2-es,lomha, hangos sokat eszik.
Az 1.6 -80 pacist, és az 1,6- 70 pacist sem.101-lovas xe 1.6 -os volt nekünk az meg ette az olajat.
Amit én választanék az 1.4-es 90 lovas változatot. Abbol is a XEP-est. vagy ugyan ezt 1.6-ost(103-5 pacis)
De majd jönnek a többiek is, és majd sorról-sorra mondják a tutit.
[ Szerkesztve ]
-
válasz diablo1984 #68022 üzenetére
Köszönöm. Akkor marad az 1.7-125 verzió. Ha dízel variáns lenne a befutó.
-
válasz B-L-A-C-K #68040 üzenetére
Ma vegyesen autóztam, város, főutak. így lett 7/100.
De inkább az volt kellemetlen, hogy katasztrófa volt a mai nap azon a téren hogy , mintha sok ember most látott volna havat életében. És még mindig nyári gumival közlekedne.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
válasz B-L-A-C-K #68045 üzenetére
Ha így nézzem, meló után, majd suli, addig a parkolóban didergett. És akkor sem volt vele gond. Csak akkor fél fordulattal később indult el.
Ilyenkor úgy szoktam, hogy autó beindít, szépen melegszik. Addig a takarót leveszem a szélvédőről, ami az egész szélvédőt és a két első ajtót le tudom takarni, úgy hogy az első két ajtóhoz hozzá csukom, és a szélvédőlapátokkal alulról még hozzá fogatom. Így nem fagy le az ablak és a lapát sem. Plusz levakarom a hátsót is egyaránt, meg a visszapillantó tükröket stb-stb.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
válasz szabonagyur #68094 üzenetére
Én járok külföldre, de mind eddig nem szóltak érte hogy nincs a kocsiban.
-
-
-
-
válasz B-L-A-C-K #68178 üzenetére
Inkább a mai gyártóknak maga a strapabíróságot kellene megoldaniuk, és most nem extrém körűlménykre gondolok. De itt van a céges Pug, és új korátol vannak, futómű és kaszti gondok.. ,már három hetes korában az első két tornyot kellet cserélni.. ami nevetséges. De ez már nagyon OFF
Meg most kértünk idő pontot a Fiat tesztvezetésre, "Tipo"-ra. Most vannak akciók 3,9M-ért
Elég jól extrázot autót kapunk.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Declare #68187 üzenetére
Arra kíváncsi lennék hogy az általad linkelt 1.4-es sima szívó benzines kivitel mennyire lehet dinamikus. Meg a váltó mennyire járhat rövid úton . A fogyasztása olyan 7/100 lenne maximum akkor az szuper lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Most megnéztem én is az enyémre,
Unix,
NGK:80,000
Valeo:73,000
Bremi:50,000
Beru:84,000[ Szerkesztve ]
-
válasz urban racer #68238 üzenetére
Köszönöm szépen, de egyenlőre nem kell még cserélnem, és bízom benne hogy ez így is marad, Inkább sűrűbben cserélem a gyertyákat a lejárási idő előtt, ezzel is kompenzálva annak esélyét hogy ez bekövetkezzék.
-
válasz urban racer #68244 üzenetére
Peugeot Boxerre egész futóműt ha tudsz beszerezni olcsón akkor az jó , lenne, ha nem akkor marad a bontó
-
válasz urban racer #68247 üzenetére
Újkora óta egy hulladék, az első három héten a két torony kuka. Majd jött a többi, Mindig is baj volt vele. Mostanában pedig kapott hazafelé egy őzikét, és most csak áll .
-
válasz Markizmark #68250 üzenetére
Egyedül talán a motorral nem volt gond, de a többi..... Huh, mikor egy hónap után az ajtó zsáner eltörik és lóg az ajtó az nevetséges.
-
-
-
-
Uhh, na most nagy hülyeséget írtam. Nem tudom miért 10-et írtam.
-
válasz diablo1984 #68271 üzenetére
Na azért még tudom hogy mi van"azt hiszem"
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.