Hirdetés

Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    Ma taliztam "az előző" lánnyal.
    Elővettem a laza-vagány-csipkelődő stílusomat.

    Finom bókok helyett megmondtam neki hogy ahányszor elfordul, bizony a fenekét fogom bámulni. (előzmény: rávettem fél óra munkával MSN-en, hogy szoknyában jöjjön.)
    Megmondtam neki hogy amíg robotot gyártunk, főzhetne kávét és felszolgálhatná fürdőruhában - erre később felajánlotta h 1x tényleg kávéval várna óra után...
    Elmondtam kb. az összes variációt hogy milyen fajta hiányos öltözetekben tudom elképzelni - szóval rájöttem hogy ez hatékony módja a bókolásnak.
    Ő adhatja a "prűd" lányt, meg megszokásból ellenkezhet de élvezheti hogy a nőiségét dicsérem.

    És mivel mindezt játékos, kicsit csipkelődő stílusba csomagolom, nem is feltűnő.
    Amikor meg már "ott akart hagyni" (idézőjelben), mondom "jó, merre hagysz itt?". Ugyanígy a "na, engem sem látsz többet"-re is "jó, te maradsz le rólam ;] " .... szóval ennyi.
    Ha ez kell neki. Gondoltam, kipróbálom, ha már felejtősnek tituláltam. De megérte. Rájöttem, hogy ezt folytatva, simán rám akadna.

    Bár nekem kicsit felszínes ez a stílus. Kicsit komolyabb is lehetne, azt is elő kéne hozni. Próbáltam, de nem volt vevő rá.
    Ezért szeretném megtudni, hogy a kecskeméti lány képes-e többet nyújtani. Ha igen, és megfelelő, akkor mehet :)

    bocs, hogy még mindig ide írok, de mondom, a blogot ő is olvassa. Meg ez úgyis arra van, hogy megosszuk a tapasztalatainkat, még az ilyen n00bok is, nem? :P

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Aktív témák