Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Carasc0

    őstag

    Elfogadom persze. Nem is ezzel van gond. Utolsó konzol gépem 1996-ban volt. Szóval én azóta nem vagyok képben. Csak erősen meglepett hogy ezért külön fizetni azért nem semmi. Mert ha azt mondom valami premium cucc még megértem.

    A fejlesztési részleget a konzol sajna mára bebukta. Hivatásos gépfejlesztő voltam, ami azt jelenti hogy minden évben valami új és új. Mára nagyon nem így van. Meglehet nézni a konfigomat. VGA-t karácsonykor vettem, de azt is csak a bátyám miatt. A többi alkatrész legalább több mint 3 éve megvan, és idén bizti nem fejlesztek mert felesleges. 2018 esedékes. 2012-ben vettem a CPU-mat és még mindig ütőképesnek tartom. Azért az nem semmi szerintem. Régen bezzeg 1 CPU nem volt meg nálam 1 évig se. Szóval a fejlesztés dolgot nem lehet a konzol javára írni sajnos!

    Viszont a konzol mellé azért állok egy kicsit, mert böszme hardverrel rendelkezik! Szóval nem hiába 3 év elteltével is profi. Viszont az árával nem értek egyet, annak ellenére hogy 80K-ért lehet venni használt masinát jó állapotban.

    Bazsi: De gondold el, hogy te már fizettél a játékért. Az online szolgáltatást megvetted. Miért kötelez a Sony vagy az MS arra hogy még fizess? Nem tudom összerakni a dolgokat.

    Amúgy a PS4 megeszik másféle joy-t is? Pl. Logitech F szériát?

    Megmondom őszintén nagyon nyüszítek az MKXL miatt. Fan vok és na.. szóval értitek :D

    [ Szerkesztve ]

    Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Új hozzászólás Aktív témák