-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz ADAM1337 #101636 üzenetére
Pedig nagyon nem úgy néz ki. A magyarázat az, hogy a szoftverfrissítésre megy el a legtöbb erőforrás. Szerintük. És ezzel az előfizetéses modellel örökélet plusz egy évre lesz egered. Csak nem értem, hogy a szenzort, a tömeget és az egér súlyát is szoftveresen fogják cserélni és módosítani?
-
Szellem.
nagyúr
válasz ADAM1337 #102027 üzenetére
Én szeretem a hidegebb dolgokat. De ez megint egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mi jön be. Azt nem kultiválom, amikor valaki úgy mond véleményt valamiről, hogy életében nem volt a kezében. De ez nem neked szólt.
Ha megjelenik, megnézem és kipróbálom. Egy próbát nekem megér, vagy valakit megkérek akinek van ilyen magnéziumos egere, hogy had fogdossam meg élőben. -
wreakz
tag
válasz ADAM1337 #102139 üzenetére
Életem útja: Razer DeathAdder Essential, CM MM710, EG op1 8k ,WLMouse Beast X Max, Finalmouse ULX, VXE Mad R, és most már Zeromouse V35
Ebay-en keresgélek valami olcsó Viper-t csak az a baj hogy többsége USA-ból jönne ami 1-2 hét plusz, illetve amit a vámon csücsül.
-
RAMyMamy
tag
válasz ADAM1337 #102152 üzenetére
Nekem eddig ezek a bezs-barna hazas Huano silent kapcsolok csak a Logitech torzios rugoval ellatott egereiben jottek be. Minden masban rettenetes az erzet, tul konnyu lenyomni es akaratlanul is duplaklikkelhetsz.
A linkelt hirdetesbol viszont ki sem derul sem az eger allapota, sem a kapcsolo pontos fajtaja, Huano silentbol van legalabb 5 fajta, ha nem tobb. A kis 2 pineseket biztos nem raknam fo gomb ala.
-
válasz ADAM1337 #102367 üzenetére
A láz majd akkor jön, ha megvetted, és 50 százalékos akcióban másnap továbbadtad nekem. Soha nem látott mértékű, ideggyökökig hatoló láz.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest