- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz Blackhole13 #46037 üzenetére
Vagy megjött és frissítenek
-
tresh
veterán
válasz Pophair #46153 üzenetére
Az i9000 mellett a hatalmas user támogatás és a nagyon jó zene élmény szól..el kell dönteni mi a fontos és persze árba is.. Nekem SGS em van teljesen elégedett vagyok vele még most is elegendő mindenre amire csak szükség lehet egyedül a kijelző "beégése" szól ellene..amoled már csak ilyen... illetve a gyenge gps ..
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz 7Heads Drago #46333 üzenetére
Nem hiszem hogy hatalmas angol tudás kéne hozzá hogy kezelni tudd nekem az sgs tud magyarul még is németül használom Defy-hez van "magyarosítás" plusz az újabbak pl defy+ magyar nyelvel jött már ki
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #46488 üzenetére
szerintem az drága még nem tudd többet az 5800nál max az 1ghz-es proci és az új symbian az előnye annyit nem ér
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #46491 üzenetére
hát kinek mi Mellesleg kapacitív kijelző ide vagy oda anno az 5800ámon is vígan gépeltem a lapát kezeimmel félre ütés nélkül de ha már komolyabb gép mellé teszed akkor érezhető a különbség amúgy nem. de ár/tudás még mindig az 5800 felé billenti a mérleget szerintem főleg azokkal a kritériumokkal amiket meg jelölt a kolléga vagy n97 mini a "jobb" kamera végett
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz szentkuti11 #46509 üzenetére
+1 tényleg nagyon jó zenére az 5800 ha csak az a fő szempont én is sokat keresgéltem mi legyen az utód mert nekem is a zene fontos így lett egy sgs
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz bobooo #46624 üzenetére
Az érdekes nekem az SGS-em hibátlanul akadás mentesen teszi a dolgát gyári rommal (igaz finomítottam rajta) . Uncsim SGS2 je is gyári ICS vel szépen megy nem laggol vagy akad meg..ha egy galaxy ace re írnád ezt aláírnám hogy akad és fo$
angeldays: érdekes nekem volt samu s5230 -am,x600,u600,i900, és most SGS mind a 4 másik samum a családba van és hibátlanul működnek egyik se volt javítva stb
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz premete #46629 üzenetére
Ez az amoled technológia hibája... jobb színek kontra beégés..én evvel együtt tudok élni nem zavar 2-évnél úgy sincs tovább meg a készülékeim többsége kivéve az e71 em
istnag: De de még a kijelző méret is elfogadható számomra bár 4"-al lenne nekem az igazi de ez is szerelem első látásra mint anno az sgs , letisztult forma világ minőségi anyagok, jó hw nekem ennyi elég
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Benőke #46632 üzenetére
Fura nekem full gyári 2.3.4 se csinált ilyeneket és a mostani 2.3.6 finomra hangolva kp 10 perces művelet (sema kernel+lagfix+VC color+sound) hibátlan egyszer fagyott be a telefonom és az egy msn-es app végett volt amibe aztán, javították a kijelentkezésnél történő befagyást.Kb van rajta 1500fénykép;500mp3,kb 50-60 app nem számoltam meg pontosan+egy két widget..telefonálásnál hibátlan hangminőségem van térerőm mindig csutka..és még sokaknak hasonló megoldással hibátlanul működik a készülék..most ezt nem azért mondtam mert alapból tényleg vannak mikor laggok de 10 perc alatt olyan rendszer van alattam ami közel tökéletes. Ja és ébreszteni is ébreszt hibátlanul mindig pl pont ma is pontban 5 kor csörgött ahogy kell..ezeket csak azért írom hogy nem hiszem hogy mindig a készülékben van a hiba..picit utána kell járni nem kell nagy programozónak lenni és egy jó megbízható telefont lehet varázsolni belőle. Még annyi múltkor oda adtam a kollégámnak a telefont neki Arc S e van és ő is azt mondta hogy eszméletlen mennyire simán fut a cucc nem akad stb pedig nem mai vas
Hogy ne úgy tűnjön rommá fényezem mert SGS-em van a gps mokolásal válik valamennyire használhatóvá hála az okos koreaiaknak +kijelző beégés de engem ez a kettő nem ver földhöz evvel együtt tudok élni
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Benőke #46636 üzenetére
Félreértés ne essék nem vagyok mágus kicsit érdekel de korán se vagyok akkora guru mint a topikjában pár kolléga aki tényleg otthon van benne..kb 2 óra olvasásom volt hétvégén egy két kérdés a "mester urakhoz" és kész..sgs 1 elégé első fecske volt és közel sem tökéletes sw oldalon, amúgy ilyen elvárások mellet hogy bekapcs és menjen minden buzerga nélkül iOS vag WP7 lehet neked a nyerő
ricky731: Minire van offline navi de fizetős ,ingyenes max a google maps , viszont ha GPS fontos akkor a nokia környékén kéne nézelődni mert ugye vannak olyan készülékek amihez ingyen offline navi jár (Ovi map) 5800on anno teszteltem teljesen jól használható
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz ricky731 #46640 üzenetére
hát igo,Sygic,Motonav stb (Sygic-nek van free verziója nem tudom milyen lehet), ingyenes terén én a Waze-t javaslom igaz ahhoz kell az állandó net kapcsolat...
árakat a Play (market) ből tudsz lesni nem hiszem hogy megéri megvenni őket pl egy minire..természetesen mindent meg lehet oldani ingyen ha akarja az ember..
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz soultrapp #46884 üzenetére
vedd mind a kettőt a kezedbe és döntsd el... viccet félre téve mi a cél irány mire kell netezni, játszani stb? Mert nem mind1 mind két készülék jó választás..én a p-t venném a hardver és a kijelző végett...de neked kell eldönteni mi a fontos vagy ha nem tudod írd meg mik azok a mérvadó dolgok amik kellenek és utána segítünk..mert minek vesz az ember mercit ha neki a suzuki is elég a célra ?
egy kis segítség a döntéshez[link]
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Mr.Csizmás #46888 üzenetére
független/függő ? Előfizu/kártyás?
-
tresh
veterán
válasz Mr.Csizmás #46891 üzenetére
flottára nincs kedvezményes lista miket választhatsz ?
-
tresh
veterán
válasz Mampusz #46924 üzenetére
Értem,de azért próbáljuk szükiteni a lehetöségeket ha lehet.tehát két rendszer megy most az iOS azaz iPhone es az android vonal.Az iOS egy elég baráti és egyszerü kezelö felülettel van meg áldva szemben az androiddal ahol millió variáció van pl Tw a samsung felülete vagy a Sense a HTC részéröl.Ami a lényeg az android nagyobb szabadságot ad a testreszabásnál és nem köt külön pc-s alkalmazás használatához gondolok itt a szifon+itunes kombinációra.Igy a gyors adatcsere stb végett én android vonalon gondolkoznek viszont kéne valami konkrét elvárás mert amiket irtál mindegyik megoldas tudja.frissites teren a HTC,Sony(SE) aki.domborit.bocs hogy hosszúra sikeredett de igy hátha könnyebben szükithetjük a lehetöségeket mire van szükséged ja ékezet végett is sry teloról irtam
-
tresh
veterán
válasz Mampusz #46940 üzenetére
Ha tényleg nem szeretnél "tökölni" / babrálni a dolgokkal és meg tudsz barátkozni avval hogy iTunes-on kell pakolászni egy két dolgot lehet jó választás lenne számodra az iPhone..viszont ha tetszik az android adta lehetőség akkor az Samsung Galaxy S2 is jó választás.Hardveresen/szoftveresen is nagyon jó választás, és ez saját vélemény de nekem az SAMOLED kijelző színvilága verhetetlen, gyönyörű képe van plusz 4,3"-os kijelzője az Iphone 3,5"-jával szembe.. én azt mondom lesd meg ezt a két lehetőséget de tőlem plusz egy az SGS2-nek
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OTP Bank topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest