Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
MEGVAAAAANNNnnnnnnnn...

Most futottam bele tök véletlenül és emlékeztem rá hogy téma volt.
Menü - Nyomvonalak - Rögzített - Hosszú tapp a nyomvonalon - Balról a 3. export ikon - legfelül GPX ikon (vagy amire neked állítva van) - Online szolgáltatások
Hogy a kiterjesztett exportnál miért nem jeleníti meg azt nem tudom, de így direktbe bele megy az adat.

-
B. Tamas
aktív tag
Én nagyon rég óta használom a Locust, de nem emlékszem rá hogy olyanba belefutottam volna, hogy közvetlenül Stravába lehessen feltölteni. De most rákerestem és rengeteg fórumon erre panaszkodnak, így lehet, hogy valami oknál fogva kikerült vagy a Stravából vagy a Locusból a lehetőség. Én ki szoktam exportálni a nyomvonalat és úgy töltöm fel a GPSies-re és Stravára is. Plusz a GoogleDriveomban 2011-ig visszamenőleg minden lényeges nyomvonalam megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest