Hirdetés

2019. augusztus 21., szerda

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-15 14:44:12

PROHARDVER!

CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22939) cs.zsolt


cs.zsolt
(tag)

Üdvözletem

Nem gondoltam volna , hogy egyszer ide is írni fogok de sajnos eddigi 7 éves pályafutásom alatt belefutottam egy csalóba.

[link]

[link]

A hirdetés igaz már archiválva van illetve törölve lett .
Lényeg a lényeg , hogy írtam az úriembernek , hogy kellene a ram , mondta hogy személyesen Nagykanizsán vehető át. Mondtam , hogy sajnos nekem az messze van maradjon a posta mivel 0 pozitívos volt és friss reges , mondtam neki , hogy vegyük fel a kapcsolatot facebookon vagy messengeren , aztmondta facebookja nincs messenger viszont van (lehet külön használni)

Írtam neki ott , megadta a számlaszámát (egy rokonáét) Hétfőn utaltam neki a pénzt , 15,500-Ft ot. 15 volt a ram a postát meg feleztük.

Kedden nem jött semmi aztmondta aznap adja fel mert hétfőn nem tudta , mondtam semmi baj. Kedden este írtam aztmondta feladta.

Ma péntek van . Még mindig semmi és kedd óta fent se volt nem olvassa az üzeneteimet . Kedden pedig felfüggesztették a profilját is .

Mivel soha nem volt még hasonló sem , gondolom a felfüggesztést azért kapta mert többek jelentették csalás miatt. 15 ezer Ft ért nem fogok a rendőségre rohangálni de tudok két nevet és egy számlaszámot. Ezen valamilyen módon el lehet e indulni ? :D

Sajnaljuk ami onnel tortent mi mar kitiltottuk ot.Segitseget itt talal:[link]

[ Módosította: domperke ]

http://www.danasoft.com/sig/IP20440.jpg

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.