- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrofon topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz nggabi #85379 üzenetére
Eszemben sincs ekezetekkel irni
Az a fentebb linkel Razer a US billel nekem pont idealis lenne.Mostani gep nemet kiosztasu gyarilag, azt hasznalom US english beallitassal.
Szerencsere a nemet is nagy enteres.Amugy sok gep eseten mar a touchpad elhelyezese is olyan atgondolatlan.
Nem ott kezdodik a touchpad bal szele, ahol a space bal szele, a vege meg az ALT/CTRL billentyuk kozott/felelnel/harmadanal van. Okadek.Razer arra is ugyelt, hogy a space bal szelenel kezdodjon a touchpad es az FN jobb szelenel vegzodjon. Szimplan jol nez ki.
Ez ma szurt nekem szemet - nem tudtam miert talalom undoritonak mondjuk a Rog fele vastagitott Space-t. Aztan leesett, hogy tudat alatt nem szimmetrikus es az bantja a szememet.
Es a touchpad is eleg meretes - 130x75mm. Ezen az oreg gepen. Nem veletlenul kenyelmes az almas gep, mindnek oriasi touchpadja van.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- MacBook Pro (16-inch, 2019) - Beszámítok!!
- Újszerű Lenovo ideapad 5 14ALC05 Prémium Ultrabook 14" Brutál AMD Ryzen 7 5700U 8Mag 16/512 FHD
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB)
- HP ZBook 15 G6, I7-9850H, 32GB, 1TB SSD, Nvidia Quadro T2000 4GB VGA, 15,6" FHD IPS, WIN10Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest