Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnific9

    újonc

    Sziasztok!

    Segítsetek megérteni pár dolgot, amitől kivagyok teljesen. Egy világéletében single player játékos voltam/vagyok és ki is maradt pár széria, de azért 15 év alatt mondjuk 10 szériával játszottam és elég sokat.

    Gép ellen toltam idáig, és jó csapattal elite/ultimate szinten, de a world class sosem okozott gondot. Most próbálkozom online mások ellen, teljesen más, nem mondom hogy totál elveszett vagyok, de bőven elvernek( vagy elvertek :D)

    Nincs is gondom ezzel, de ma a squad battlesben lementem egy rég nem látott professional szintre és ott is kikaptam. Következők történtek és erre írjatok nekem valami építőjellegű dolgot légyszi...

    ott kezdődött az ámokfutás hogy world classon nyertem egy 82es átlagú 100as chemmel rendelkező csapat ellen 8-1re. ugyanúgy 82es, 100as chem csapat következett de biztonságból lentebb vittem a szintet profira mert elég pontom gyűlt már az elérni kívánt szintre, mondom nem kockáztatok. 3-2re kikaptam. A 3. gólt a 93. percben kaptam úgy, egy szöglet után, hogy nyomtam a kifejelés gombot, (még annak is utánanéztem a videómegosztókon, hogy mikor a legjobb időzíteni stb) és fel sem ugrott a játékosom, a sípcsontjáról pedig bepattant a kapus ilyenkor meg szendvicsezik.. (valaki emlékszik a 98as vb-n Kluivert fejes góljára a brazilok ellen, egyetlen brazil védő sem ugrott fel...nekem ez jutott eszembe). De kaptam olyan gólt, hogy úgy kezdődött a 87es phy -s Casemirot egy tiszta párharcban elnyomta egy Lingard, majd rosszul indított a gép de az utolsó pillanatban lelassított a játékosom pont mielőtt a labdához ért volna (pedig már azt is nyomtam hova passzoljon) így mégis az ellenfél érte utól hamarabb. Beadja a gép az én Pique-m felugrott a levegőbe tett egy kanalazó mozdulatot de lecsúszott a lábáról és kb fel is gyorsult a labda de mondjuk úgy 300%al, ami így lett az ellenfélé,vagyis előbb egy versenyfutás következett ahol a 94 pace játékosom nem tudta megelőzni az ellenfelet (max 70es pace) megint elnyomtak (pedig tudom miként kell fedezni a labdát) beadás és egy ollózás gól.. Jahh és bevásároltam goalkeeper attributesból, amit a staff miatt 50%al tudok növelni, azaz ha egy plusz 6os kártyát rátolok egy oblakra, akkor az plusz 9el lesz minden statnál, de ha a meccseket összeadom akkor 9 lövés 8 kapott gól. Rontanak ezek a kártyák? Komolyan baromi jó volt boost kártya nélkül Oblak, de mondom verhetetlen leszek ha rátolom a boostot is, és rosszabb.... miért gyorsabb a gép egy 57es pace-el, mint az én 84es pace játékosom???

    Technikai kérdés, xboxon milyen kombót kell nyomni hogy mint a pitbull menjenek a védőim a támadóra (mint a legtöbb ellenfél online) de a passz sávokat is zárják (mint a legtöbben online) külön külön tudom, de egyszerre meg lószar sincs, illetve hiába tudom mi fog következni mondjuk egy indításnál, oda viszem a játékosom kitámaszt az indításnál és így köténybe megy el a labda. Mik ezek? Biztos rosszul csinálok mindent, de van amikor meg simán nyerek wolrd classon 8-1re és tikitakázom a 16oson belül. Mondjuk sosem vagyok gyorsabb a gépnél... Valaki hasonlók? Amúgy tudom hogy nem a legyorsabb csapatom van és ez nagy hátrány, de akkor legalább a 90-91 es szintű játékosok technikai problémái miért vannak? Elpattan egy Kroostól a sima passz mikor átveszi?? Jahh és a másik játékos beindítása....komolyan nekem csak szinte ultra attacknál működik hogy kérik a labdát a társak és beindulnak. Tudom használni a gombot amivel elvileg ez megtörténik, de annyira lassú kiélezett helyzetben ez az egész, mire megnyomom és hajlandó beindulni meg még akkor indítani is kellene, hogy ennyi idő alatt nemcsak elveszik a labdát de kapok egy ollózós gólt.

Új hozzászólás Aktív témák