Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #2592 üzenetére

    De úgyis eladnám, 1szerűbb a money. Végül eladtam 40%-on a startholmi boltosnak, még végülebb meg letöröltem az egész bartholmos modot, akkora szar (pedig ez már a 4.0 volt). Nem fejeződnek be a küldik (a zömük ráadásul marhaság), a Lich Thing-et hiába ölöm meg, az marad az aktív opció, quest-et lezárni nem tudom konzolból, mert a kódja kéne neki; na szóval ment a fenébe az egész. Így no problemo.
    Újra elmentem Leyawiin-be, végre kaptam ajánlást, aztán ingáztam Faregyl inn és Frostcrag spire között, hogy oktatódjak/alkímiázzak, így ki is jött 2 szintlépés. Akaraterőt már nem tudom fejleszteni. Asszem elindulok Kvatch-be főküldizni. Könnyű páncélhoz és gyógyításhoz kéne valami oktató ajánlás, vagy csak oktató.
    80%-os pajzsom 2 p-re kitart, addig bőven feltöltődik a manám, és tudok mészárolni pengével. Ha emellé van rajtam 20% pajzs-erősítő cucc, akkor nem sebződhetek?
    Másrészt azon gondolkodom, amit egy leírásban olvastam, hogy pár cuccot fel kell kaméleonolni, aztán nyugodtan tehetek bármit, úgysem látja senki. Vajon az istenek se? Mephalás küldinél pl. (bár csak M Tong cuccai voltak rajtam) pl. nem figyelmeztettek az istenek, hogy nem szép dolgot művelek. :U Gray Fox-ot bepróbálva meg igen. Persze, ha nem látnak, hogyan szedek össze küldit? GF-ra értem, mert másutt nyilván leveszem az álcát.
    Hány óra kell minden képességet felmaxolni (mellékeseket is)? Csak mert ha elértem a max szintet, gondolom, nem tudok több oktatást vásárolni 5-nél.
    Ja, és mentettem párat Economy mod nélkül, aztán visszatettem, most megint jónak tűnik (azaz megmarad a pénz a kereskedőknél, nem tűnik el), de lekopogom.
    Abu szerint rendesen működik a CF, persze neki X38-as lapja van. Írtam neki 3xxx topicba, hogy ugyan, írja már meg, hogyan lehet működésre bírni Oblivionban, mert én minden kombót kipróbáltam. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák