Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
Gondoltam, h valami hasonlóról van szó...
Én azt még megnézném, h van-e valamilyen audio kimenet a beltérin, mert ha arra tudna hangfalat kötni (mit tom én hogy), akkor egy HDMI-DVI kábellel sima DVI-os moncsit tudna használni. DVI-os monitort meg csak könnyebb szerezni... -
GIJoe
addikt
-
blasko92
őstag
-
Laraxior
titán
Van akinek számít az az egy liter, és méri, számolja, figyeli, van aki leszarja, hogy 6.5öt eszik, vagy éppen 7.5öt. Anno a Peugeotommal én is azt tapasztaltam hogy jobb az OMW-s benzin, a mostanival meg mindegy hol és mennyit tankolok, mert úgyis olyan mintha lyukas lenne a tank
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
mongo
tag
-
XmoD
senior tag
-
stranger28
addikt
Elolvastam és magamra ismertem, kezdtem megijedni, hogy ilyenem van. Aztán elolvastam, hogy: "Felnőttekben, egészséges immunrendszer esetén, a betegség 1 héten belül nyomtalanul gyógyul." Szóval ez hülyeség ilyen értelemben.
De azért elmegyek egy vérvételre, kb. 6 éve voltam utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Gercsa
senior tag
Szerintem egy két féligazság van a dologban, de alapvetően nettó hülyeség az egész.
Pohár, stranger28: A vércsoportot megtudhatjátok egy véradáson is, ingyenes, nem kell beutaló, (sőt kapsz egy étkezési utalványt, ásványvizet meg egy nápolyit) és más is jól jár vele.
(Sőt én egyszer még 3 cl unicumot is kaptam utánna)
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
pohár
félisten
a PH már megjavult, gondolom az új feature miatt volt kicsit baszakodós hangulatában pár napja
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fenergie84
addikt
-
sNORh
addikt
-
pockhome
senior tag
hát ez az!
ennyi volt az üzenetben. az összesmindent kimásoltam
itt vannak a hirdetéseim, lehet az athlon procira, a ramokra nemhiszem, mert annyiért hirdetem, az alkuszándék biztos bennevan a vásárlóban
talán még a CRT monitor...[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest