Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz gbors #10259 üzenetére

    Az, hogy bevált az túlzás, szerintem hülyeséget csinálok. Megmondom miért jelenleg lvl18-on van 1107HP-m és 225 shieldem. Ez a shield nagyon kevés. De! A játékstílusomat úgy alakítottam, hogy ha van egy camp, akkor elkezdem sniperrel lődözni az ellenfeleket. Ha már közel vannak és lelövik a shildet akkor aktiválódik a Nova Blast. Ilyenkor berohanok a tömegbe. Végigrohanok a campen. Így szinte mindenkit ki birok nyírni. Akkor van baj mikor valami távolsági enemy lő ilyenkor. Mert ott már a HP-m csökken. De ritkán halok így. Halni Bossoknál szoktam, 2-3alkalommal. De ez első végigjátszásra szerintem normális, mert elsőre úgy se vágom mi a bossfight mechanikája.
    Most csinálta, meg Tiny Tina Tea Party questet. Ott ugye jön 3 wave enemy. Ezzel a taktikával nevetve csináltam meg. Mikor lelőtték a pajzsom kifutottam a barlang elé ahol jöttek az enemy-k és mind halt.
    Szóval most még ez működik, kérdés hogy meddig?! :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák