Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz bul07 #8396 üzenetére

    Ezekből az első oszlop elsője teljesen faszság, senki nem használja, a 2. jó mert többet sebzel, alatta lévők nem érdekelnek nem szoktam járművezni, csak néha néha ha nagyon láma a csapat akkor kell, meg ha nehéz betámadni mert nagy a szabad terület.
    2. oszlop: első teljesen felesleges, pláne ha értelmes a csapat és dobja a municiót de így is rengeteg lőszer van max ha fogy dobsz magadnak, alatta lévők: nagyobbat sebeznek a robbanás által okozott sérülések, jármű armor, az alatt meg füstöt tudsz tankkal csinálni magad körül sok értelme annak sincs.
    3. oszlop: 2 gránát és 4 40mm-es cucc azaz gl, smoke és shoti ebből a gl-nek van értelme, shoti közelre nem öl elsőre, smoke meg hát max ha lerakóra lövöd akkor jó. A második dolog az több lőszered lesz rakétavetőhöz vagy c4-hez, azaz azokhoz amik robbantanak. Utóbbi kettőt nem ismerem asszem utsó az hogy messzebre pontosabb a tank gépfegyverrel való lövése.
    4. oszlop: Armor hát ezt nem igazán érezni hogy van, felesleges dolog. Shotgunnal több lőszer, aztán ugyanúgy shotgunnal pontosabb messzebbre, az alattit nemtudom.

Új hozzászólás Aktív témák