Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csibe1

    addikt

    válasz VinoRosso #40892 üzenetére

    A CoD2 óta ez van sajnos, hogy nem igazán foglalkoznak a csalókkal, mert így is veszik a játékot. Ezért nem szoktam akkor játszani amikor ingyenes lesz a BF pár napig vagy dupla xp, mert akkor hirtelen megszaporodnak.
    A másik kedvenc meg a kilométeres pinges mókusok, azok se szoktak hiányozni, főleg a mostani szuper szerveres megoldásoknál.
    Anno CoD2-ben is volt olyan aki szabályosan teleportált a ping miatt, de hiába szóltunk neki, csak nem kapcsolta ki a kecskepornót (torrentet). A végén már csak őt kerestem, hogy érezze a törődést, hiába teleportál akkor is le lehet szedni. :DDD

    maxtrolo
    Aki nem akart feltűnést az CoD2-ben se fejre állította az aimbotot. Előfordult, hogy rámszóltak kapcsoljam ki, mert kiosztottam 6 fejest egymás után.
    Amikor visszakérdeztem, hogy a monitort, akkor meg minden bajuk lett. :D
    Már akkor is voltak olyan videók youtube-on amin olyan csít volt bemutatva, hogy megcsinált mindent helyetted, csak végig kellett menned a pályán.
    Beszélgettem pár emberrel erről, azt mondták az sem megoldhatatlan, de akkor meg miért is játszol (már ha lehet azt egyáltalán játéknak nevezni), az a kérdés. :)

    " Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

Új hozzászólás Aktív témák