-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz mandras81 #54678 üzenetére
Egyelore semmi. Annyit tudok hogy akkor sipol ha a fejegyseg aramszolgaltatoja (legyen az kulso vagy belso akksi) generatorra van kotve.
Most ott tartok hogy rendeltem 10.000 uF-es 16v-os kondit es bekotjuk a gneerator utan, allitolag kiszűrheti a zajt. Ha nem jon ossze, akkor Simi tippjere megprobalunk esetleg tobb fele kondit parhuzamosan kotni, hatha... Egyebkent otletem sincs, PiciPetivel atneztuk mar 100x az autot
-
nagyúr
Yep, a 4 csavart tekerd ki, utana az ules aljahoz fogja ket patent a vezeteket, azt is ovatosan szedd ki. Aztan kiemelheto az ules, vigyazz ne karcold meg a muanyag karpitot a vassinnel. Nekem sedanom van, de talan ugyanott van az akksi neked is. Szembe allva az autoval az akksi nekem a bal oldalt van. Kb az akksi jobb oldalaval egy vonalban a tuzfalon van egy luk, nekem ott mentunk be az utasterbe, a kesztyutarto ala lyukad ki. Az 50-es tap poz es neg is befert nekem.
-
nagyúr
Facebookon rca kabel ozon a minosegi hifis csoportban, akinek nincs meg vagy feljebb lepne, lessen ra a khs321-re meg a hicon ambiancere
-
nagyúr
Ha valaki olcson, jo hangu fejet szeretne, nezzen be a minosegi hifi cuccok csoportba facebookon, 18-ert pioneer p77mp. Csinos, jo hangu darab.
-
nagyúr
válasz simi811118 #54816 üzenetére
Ne beszéljuk mar ra a renegadere barmit is hajt rola, 15-bol egy alpine vagy egy pioneer 4 csatornas erosito merfoldekkel jobb valasztas. Foleg az alpineok, az aruk a beka picsaja alatt. Megbizhatosagban is mas liga.
Mindjart korbelesek van-e valami jo a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na pl. Alpine 3554 12.000 ft-ert. Vagy alpi v12-es szeria...
-
nagyúr
válasz Adonimus #54891 üzenetére
Az a jo, ha a nyomot minel alacsonyabban tudod vagni. Ugye minel magasabban vagod, annal tobb kozephang jon a nyomobol, aminek a fuled meg tudja hatarozni a helyet, igy ugy fog hallatszani hogy hatulrol szol. Ha az elso szetted le tudod engedni rendesen, a nyomot meg megvagod pl 60hz-nel, akkor atfedesben lesznek, a nyomo nem ad szamottevo kozepet amivel elarulna a helyet es kis idokorrekcioval "elore tudod hozni" a ladat, olyan lesz mintha a mely az elso hangszorokbol szolna, egybesimul, nem fog kulon szolni a lada.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz dreizwanzig #54926 üzenetére
Természetesen van, én is ilyet használok Az a neve, hogy speak-on csatlakozó.
Kell aljzat meg dugó. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Alpine 3539, bár ez csak két csatis, de ha 2 erősítős rendszert állítanál fel jó vétel Erős, pontos, kicsit digitális hangú darab.
Helix, ez már 4 csatis
Most így hirtelen.
-
nagyúr
-
nagyúr
No, kikerült a kolcson zapco studio 50 magasrol, szep volt, jo volt, de johet a PG MS
-
nagyúr
válasz honda 1993 #55038 üzenetére
Szia! Szigetelesnek ha nekiallsz, csinald meg rendesen. Ne felig, ne szar anyaggal, mert a szarnak egy pofon es kidobott penz. Legjobb ar-ertek aranyu anyag talan a hanno protecto pf830 (820 nem jo, teljesen mas anyag). Ebbol kb 2.5 négyzetméter kell a ket ajtora osszesen. Ezt ugy ertem, hogy az ajto kulvilag feloli lemezenek belsejere es a belso lemez karpit feloli reszere is eleg. Mindenkepp azt javaslom, hogy a kulso lemezt is szigeteld, es mehet egy kis extra anyag kozvetlen a hangszoro moge is, tehat ott 2 reteg. Ha ezt befejezted utana telibe kell ragasztani a belso lemezt, az osszes szerviznyilast is leragasztva, kabeleknek helyet kivagva, patenhelyeknek is, stb. Ha ez megvan lesz egy zart "dobozod", ami jo esellyel belul is merev lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz honda 1993 #55042 üzenetére
Hangvaltot ne rakd az ajtoba Pont emiatt, nem fogsz hozzaferni. Az anyag leszedheto, az ujra felrakasara nincs garancia. Ugye ha nem szarik be a kp zar vagy az el ablak akkor soha nem kell leszedni.
Kulso lemezhez az ajto belsejebe kell nyulkalni, ez konstrukcio fuggo, nekem ket kisebb szerviznyilas volt, itt kellett betomkodni. Vam akinel leszerelheto a belso lemez is. Valtozo.
Elso korben bituzd ki az ajtot, lehet nalad az is eleg lesz. Ha rezeg a karpit akkor utana arra is mehet siman Ha van maradek anyag akkor meg foleg.
-
nagyúr
válasz honda 1993 #55045 üzenetére
Nekem pl az ules alatt voltak. De lehet kesztyutartoba, ajtozsebbe, kozepkonzol ala, attol fugg mekkora es az adott autoba hova fer. Csomiba is rakhato, csak tobb kabel kell
-
nagyúr
válasz honda 1993 #55048 üzenetére
Anyag vastagsaga adott, hanno protecto pf830 keress ra neten, 2.5nm kell, tudsz arat is kalkulalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest