- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
Üdv mindeninek! Még elég új vagyok ebben a témában, lehetséges hogy hülye kérdést fogok feltenni, elnézést előre is ha esetleg így lesz.
Szóval van egy LG C9 Oled TV-m, külső HDD-ről nézek filmet a tv saját lejátszójával. A problémám az, hogy a HD hangokat nem küldi át a házimozira(szintén LG BH7540T) HDMI-n keresztül. Olvastam hogy ez sajnos tényleg így van, de..
Szeretnék egy Zappiti One SE 4K HDR médialejátszót vásárolni, láttam hogy 2 HDMI kimenet is van rajta, az egyik direkt a hangnak. Szóval ezzel a lejátszóval meg tudnám oldani ezt a hang dolgot úgy, hogy a videó az egyik hdmi-n keresztül a tv-be csatlakozna, a másik hdmi-t pedig a házimoziba csatlakoztatnám? Illetve van valakinek tapasztalata ezzel a konkrét médialejátszóval kapcsolatban? Köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is.
-
Tyrone89
aktív tag
Sziasztok!
Milyen olcsó médialejátszót tudnátok ajánlani 30.000 forintig amivel megoldott a 4K HDR filmek lejátszása, feliratkezelés stb, youtube támogatás s amin a legtöbb streaming szolgáltatót használni lehet(netflix, hbo go..március 8.tól hbo max) ?
-
Tyrone89
aktív tag
Nem vagyok benne biztos, de ez a médialejátszó nem a legjobb streamingre. (Egyébként ezt a modellt rendeltem múlthéten meg, igaz nekem csupán filmlejátstásra kell) Legalább is úgy tudom hogy netflix megy ugyan rajta elvileg, de csak max 1080p-ben, szóval nincs 4K és HDR. Gondolom HBO MAX-nál is hasonló lehet. Egyébként szerintem a 2 GB ram nem kevés(remélem) de majd megerősítenek vagy megcáfolnak. Lényeg, hogy ezek a médialejátszók nem a legjobbak ezekre a streaming dolgokra.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz SunMount3r #73164 üzenetére
Egyébként szándékozom telepakolni és használni mindenféle appokkal csak ami feltétlenül szükséges lehet. Emiatt írtam hogy a 2 GB ram ehhez még elfogadható gondolom. Persze biztos jobb és fluidabb a felhasználás több rammal. Nekem a streaming jó a tv appjaival. Nekem tényleg csak filmlejatszás a cél..az is csak külső HDD/SSD-ről
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Vhiktor #73314 üzenetére
A 3D dolgot támogatnám én is, mert szerettem. Persze sok filmnél nem volt túl látványos, de ez a rendezőkön és stúdiókon is múlt sajnos. Viszont egy Avatar, vagy a Transformers 3-4-5 valamint pl a Titánok Haragja jól mutatja hogy bizony volt potenciál a 3D- ben..mert ezek cefet jól néztek ki 3D-ben..még 55colos tévén is. Viszont egyetértek azzal is, hogy a 3D tényleg megköveteli a nagyon nagy képátlót, hiszen úgy tud igazán nagyot ütni
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Bacusuz #75715 üzenetére
ha profil 8 DV ott 99%ban van HDR sáv is, virágboltból letöltött ufo971 és papitaHD anyagok nagy része ilyen, mp4 formában. Át kell muxolni mkv-ba és azt legnagyobb valószínűséggel kezelni fogja a tv-d, ha HDR képes legalább. Ha profil 5 DV..azt sajnos csak DV képes tv fogja lejátszani,ha a tv lejátszóján keresztül nézed a filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest