Hirdetés

Zen 3 processzormagos Chromebookot villantott az Acer

A strapabíró, prémium kivitelű mobilvassal nem valószínű, hogy teljesítményproblémáink lesznek.

Az Acer lerántotta a leplet a legújabb, 360 fokos zsanérral érkező Chromebookjáról, ami a tegnap debütált AMD Ryzen 5000 C-szériás SoC APU-kra építkezik, és a Chromebook Spin 514 legfrissebb generációjaként mutatkozik be.


[+]

A fémházas masina 14 hüvelykes, Corning Gorilla Glass üveggel védett IPS érintőkijelzője 1920x1080 pixeles felbontásra képes, és 100 százalékos sRGB színtérlefedettséget ígér leendő gazdáinak. A rendszermemória mennyiségével és a NAND flash tárhellyel kapcsolatban egyelőre nincs információ, azt viszont már tudni lehet, hogy a két egységből álló tömbmikrofonnal kiegészített, Full HD-s webkamerát privát szféránk megóvása érdekében lencsetakaró fedi.

[+]

A Gorilla Glass touchpaddel megtámogatott chiclet klaviatúrához opcionális extra a háttérvilágítás, míg a konnektivitás halmazában Wi-Fi 6 és Bluetooth 5 teszi tiszteletét. A MIL-STD 810H sztenderdnek megfelelő alumíniumburkolatot körbejárva két USB 3.2 Type-C kaput és egy opcionális HDMI 2.0 kimenetet vehetünk lajstromba a kötelező USB Type-A konnektoron, illetve a 3,5 mm-es jacken kívül.


[+]

A nagyjából 10 órás akkumulátorral szerelt notesz (CP514-3H) várhatóan a harmadik negyedév folyamán jelenik meg az EMEA régióba, és a vételára 750 euróról fog indulni. A vállalati ügyfelek számára a Chromebook Enterprise Spin 514 verzió lesz majd terítéken, 850 eurótól kezdve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés