Hirdetés
- Kormányos topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Milyen jó, hogy már 75%-ban letiltott 2 magos változatra is jut wafer!
Apropó, ez miért Cézanne és miért nem Barcelo?
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
plömplöm
őstag
válasz
Petykemano #1 üzenetére
hát, "Former Codename "Barcelo"", szóval...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Armagedown
őstag
válasz
Petykemano #1 üzenetére
Szerintem azok újrahasznosított hibás chipek, valamit csinálni kell azokkal is, ha még néhány mag működőképes.
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Chiller
senior tag
Ennek is csak az ára lesz prémium...
-
mad823
senior tag
Nem teljesen értem, hogy egy Chromebookba minek kell x86-os architektúra. Simán hatékonyabb lehetne szerintem Arm-on...
-
Joci10
senior tag
válasz
Petykemano #1 üzenetére
A hír alapján ("bevetik a Zen 3 magokkal dolgozó Cezanne SoC APU, Barcelo kódnéven futó új steppingrevízióját") minden Barcelo Cezanne, de nem minden Cezanne Barcello. Vagyis ez mindkettő, mint a katica (aki egyszerre rovar is, meg bogár is).
-
Raymond
félisten
The Acer Chromebook Spin 514 (CP514-3H) will be available in Q3 in North America starting at USD 579.99; and in EMEA starting at EUR 749.
The Acer Chromebook Enterprise Spin 514 (CP514-3H) will be available in Q3 in North America starting at USD 899.99; and in EMEA starting at EUR 849.Forras: [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
GeryFlash
veterán
+1, sehova nem kell ide ARM-nel tobb power, nem beszelve arrol hogy azok is mar 5-7nm-n keszulnek es teljesen erosek, ezt a 2 magos hulladekot mindenbe (CPU/GPU) korberohogi egy emelt fogyasztasu Qualcomm.
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Nyersszotyi #10 üzenetére
Kisemlős?
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
Új hozzászólás Aktív témák
ph A siker érdekében be is vetik a PC-kből már jól ismert Cezanne SoC APU új steppingre épülő verzióját.
- Kormányos topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Tippmix
- További aktív témák...
- Intel Core i7 3820
- Intel Core i9-10900 10-Core 2.8GHz LGA1200 Box Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.70GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest