Ütős PC-t lehet nyerni a Bioshock Infinite-hez

A Bioshock Infinite című alkotás is elért PC-re, melyet a szaksajtó rendkívüli értékelésekkel díjazott, így kijelenthető, hogy minden idők egyik legjobb játékáról van szó. A PC-sek sem panaszkodhatnak, mivel a port jó minőségű lett, így a konzolos verziókhoz képest jelentősen jobb grafikát kínál. Ennek természetesen megvan a maga ára, így maximális grafikai beállítások mellett egy combosabb PC sem árt. Az AMD, a Mass Luminosity és a Gaming Tribe ennek megfelelően indított egy nyereményjátékot, aminek kapcsán a nevezők között egy közel 3500 dolláros PC kerül kisorsolásra, természetesen rajta a Bioshock Infinite című programmal.


[+]

Az árból már sejthető, hogy játékosoknak szánt masináról van szó, amit az Origin PC fog összerakni. A konfiguráció alapját a játék fejlesztésében is szerepet vállalt AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-8350-es processzor és két darab, CrossFire módba kötött Club 3D AMD Radeon HD 7970-es VGA dolgozik a gépben. A Gaming Evolved partnerprogramon belül a PC-s portolást végző Irrational Games gondoskodott arról, hogy a játék megfelelően fusson az előbbi összeállításon. A konfiguráció részlete leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket az ASUS és a Corsair szállítja.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő április 10-én jár le, így érdemes sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, így mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes mellett további tíz nevező megkapja a Bioshock Infinite PC-s portját, de PC nélkül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés