A Razer kígyóbőrbe csomagolja egy rakás eszközünket

Persze ez nem szó szerint értendő, csak arra utal, hogy a gyártó már pofás védőfóliákat is árul.

A Razer egyre több piac felé igyekszik nyitni, és ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy mostantól a dizájnos védőfóliák sem hiányoznak a cég portfóliójából.


[+]

Az új termékkategóriát Razer Skins gyűjtőnévvel jegyzik, és számos ketyeréhez készül "második bőr", többféle mintázattal, illetve textúrázással. Egyelőre a Blade noteszek, az Apple MacBookok, a Kishi V2 kontroller, az Edge gaming tablet, a Valve Steam Deck, a Microsoft Xbox Series X|S, valamint a Sony PlayStation 5 található a menün, de a későbbiek folyamán bővül majd a paletta, egyebek mellett például a Nintendo Switch-csel.


[+]

A 3M Controltac, illetőleg 3M Comply ragasztással felapplikálható holmi prémium kategóriás, 3M-től származó öntött vinylből van, és kiviteltől függően mindössze 0,051-0,089 mm vastag, miközben ellenáll a karcoknak, illetve víznek – ez a vízállóság mindenesetre nem jelenti azt, hogy kedvenc masinánkkal ezentúl együtt zuhanyozhatunk, csupán magára a felvitt rétegre vonatkozik!

[+]

A felhelyezéshez nem kell semmilyen szerszám, a tisztítás enyhén átnedvesített mikroszálas törlőkendővel végzendő, azonban a nyomtalan eltávolítás sem egy embert próbáló feladat, és a vállalat mérnökei mintegy 5-7 éves élettartamot prognosztizálnak az újdonság kapcsán.

[+]

A precíziós vágással formált fólia laptopokra 25, konzolokra 35, a Kishi V2/Edge párosra pedig 20 dolláros árról indul, és június 22-től kezdve már kosárba rakható a sziszegős webshopban, a Razer Store-okban, továbbá egyes viszonteladóknál. Üröm az örömben, hogy egyelőre csak az Egyesült Államok és Kanada kapott zöld lámpát, de az év második felében néhány európai ország is sorra kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés