Hirdetés

Ingyen kábellel biztosítja be a GeForce RTX 30 VGA-k tulajdonosait a Phanteks

A vállalat a Seasonic partnereként fejlesztett egy biztonságosabb megoldást az NVIDIA új, Founders Edition kártyáinak etetésére.

A Seasonic már egy hónappal korábban reagált a GeForce RTX 30 VGA-k, ezen belül is a Founders Edition modellek startjára, amelyek különlegessége, hogy 12 tűs Molex MicroFit 3.0-s tápcsatlakozóval dolgoznak. Persze az érintett teremékek dobozában található átalakító, de friss fejlesztések fogyasztása olyan extrém szintre kúszik fel, és ez igen komoly áramerősség átvitelét jelenti majd a 12 V-os vezetékeken, ilyen formában pedig sokkal kedvezőbb az átalakítókat elkerülni, ugyanis nagy áramerősségnél a csatlakozási pontok túlságosan melegedni fognak. Erre ugyan az adott átalakítót felkészíthetik, de közel sem biztos, hogy a befogott tápegység végponti konnektora elviseli majd a keletkező hőt, ami nagyon veszélyes lehet a rendszer működésére nézve.


[+]

A Phanteks saját, 75 cm hosszú kábele megegyezik a Seasonic által kínált megoldással, ami nem csoda, hiszen közösen fejlesztették. Ezt a kiegészítőt konkrétan a tápegységbe kell bekötni, így egy jó minőségű kábelen (16 AWG), extra csatlakozási pont nélkül jut el a szükséges energia az adott VGA-ig, lényegesen biztonságosabb működést garantálva.

A Phanteks minden AMP, Revolt PRO, illetve Revolt X tápegységet birtokló ügyfelének ingyen biztosítja a kiegészítőt. Az igényléshez fel kell venni a céggel a kapcsolatot, az alábbi e-mailcímen keresztül. A kérelem mellé csatolni kell a GeForce RTX 3070, 3080 és 3090 Founders Edition modellekre vonatkozó számlát, az adott VGA sorozatszámát, illetve egy fényképet, amelyen jól látszik a sorozatszám. Ezután szükség van egy képre a birtokolt tápegységről is, szintén a sorozatszám feltüntetésével, illetve a vásárlást igazoló bizonylattal. A vállalat az igények kiértékelése után a költségeket felvállalva eljuttatja a kiegészítőt az érintett ügyfeleik számára.

Előzmények

Hirdetés