Az Ozone szövetsége

Alliance névvel fémjelzett félmechanikus billentyűzetet jelentett be a vállalat.

Az Ozone ismert márkának számít, a játékosok körében, hiszen számos perifériát gyártanak, ezen belül is kifejezetten fókuszálnak a billentyűzetekre, az utóbbi időben főleg mechanikus klaviatúrákkal jelentkeztek. A mostani újdonságát Ozone Alliance Mechanical Hybrid Gaming Keyboard néven mutatta be a cég.


[+]

A szokásos 104 gomb RGB LED-es háttérvilágítást kapott, és a billentyűk számából már tudható, hogy a numerikus blokk sem maradt le. A billentyűsapkák alatt Crosstech Blue félmechanikus kapcsolók dolgoznak, amely érzetre hajaz a normál mechnanikus billentyűzeteknél tapasztalt felhasználói élményre, emiatt szerepel a Hybrid kifejezés az újdonság nevében. Az anti-ghosting képesség 25 billentyű egyidejű lenyomásáig üzemképes, amelyet a vezérlőelektronika és a belső huzalozás tesz lehetővé.


[+]

Az RGB szerelmeseinek kilenc különböző effekt szolgálja ki az igényeit. Nyolc megszokottnak mondható fényjátékon túl új elem a termék specialitása: a környezeti hangokat veszi figyelembe a fényhatás kialakításakor.


[+]

A billentyűzet a fröccsenő folyadékok ellen is véd, hat makrógombot kínál, illetve 1,8 méter hosszú, fonott, USB aljzattal felszerelt kábellel rendelkezik. Az Ozone Alliance Mechanical Hybrid Gaming Keyboard január végétől válik elérhetővé, 50 eurós áron.

Azóta történt

Hirdetés