Olcsóbb(?) RX Vega 56 a PowerColortól

A pár hónapja bemutatott Red Devil grafikus kártya után itt az egyszerűbb Red Dragon RX Vega 56 8GB.

Még tavaly év vége előtt jött ki a TUL leányvállalatának egyedi Vegája, a tuningolt, három ventilátoros hűtéssel szerelt Red Devil. Most megérkezett a kisebb testvér, a teljes nevén Red Dragon RX Vega 56, rajta 8 GB HBM2 memóriával.


[+]

A Red Devil hagyományait folytatva a Red Dragon is méretes, három ventilátorral ellátott hűtést kapott, de áramköri lapja jóval rövidebb ennél, és persze hőtermelése is alacsonyabb, így a gyártó állítása szerint ez most a leghalkabb, Vega GPU köré épített kártya a piacon. A GPU boost órajele egyébként 1478 MHz, tehát egy nagyon enyhe tuningot azért kapott az eredeti 1471 MHz-hez képest, de aki inkább a zajtalan működést preferálná, az egy BIOS-kapcsolóval válthat az Overclocking beállításokról a Silent módra, ami alacsonyabb órajeleket, de még halkabb ventilátorokat kínál. A kivezetések kínálata két HDMI és két DisplayPort konnektort tartalmaz.

A Red Dragon RX Vega megjelenése március végén várható. Árat egyelőre nem tettek közzé, de sajnos a jelen piaci viszonyokat figyelembe véve úgysincs sok értelme ajánlott árakat megadni.

Előzmények

Hirdetés